Cel mai de preţ cadou

Cel mai de preţ cadou

Preț de Listă: 116,00 MDL

Preț: 98,60 MDL

Economisești: 17,40 MDL (15%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In primavara lui 1984, liceenii Amanda Collier si Dawson Cole s-au indragostit. Cu toate ca faceau parte din doua lumi diferite, dragostea lor parea sa sfideze toate regulile de viata din micul oras Oriental, Carolina de Nord. Insa evenimentele neprevazute urmau sa dezbine acest cuplu tanar, trimitandu-i pe fiecare in directii diametral opuse.

Acum, dupa douazeci si cinci de ani, Amanda si Dawson sunt chemati inapoi in Oriental ca sa ia parte la inmormantarea lui Tuck Hostetler, mentorul care, odinioara, a adapostit idila lor adolescentina.

Pe masura ce Amanda si Dawson indeplinesc instructiunile pe care Tuck le-a lasat pentru ei, acestia realizeaza ca nimic din ceea ce stiau - despre Tuck, despre ei insisi si despre visurile lor dragi - nu era asa cum parea.

 

Despre Autor


 

Nicholas Sparks s-a născut în Nebraska, în 1965. A absolvit Facultatea de Finanţe a Universităţii Notre Dame în 1988 şi a avut diferite ocupaţii până la vârsta de 28 de ani când, în decursul a şase luni, a scris romanul său de debut, Jurnalul, publicat în 1996.

Acesta a reprezentat momentul începerii unei fulminante cariere de scriitor, renumit pe plan naţional şi internaţional. Până în prezent a publicat 13 romane.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The best of me
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 313
Editura: Rao
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-776-181-8
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri