Cei de lângă noi nu mor niciodată

Mai multe poze

Cei de lângă noi nu mor niciodată
173,00 MDL (40,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Laura Ciochina.
 
Povestea lui Allison DuBois a inspirat celebrul serial Mediumul
 
Viziunile ei au ajutat la rezolvarea unor crime si la gasirea unor persoane disparute; poate sa prezica evenimente viitoare si sa patrunda in mintea oamenilor. Allison DuBois a devenit celebra pentru capacitatile sale de medium, pe care si le-a descoperit foarte devreme. Cind avea sase ani, strabunicul ei decedat i s-a aratat in noaptea de dupa inmormintare cu un mesaj pentru mama ei: „Sint bine, sint inca aici. Spune-i mamei tale ca durerea a trecut”.
 
Allison i-a transmis mamei cuvintele lui. Asa a inceput sa-i puna pe oameni in legatura cu cei dragi plecati in lumea de dincolo. In acest volum autobiografic, Allison DuBois povesteste despre fascinantele ei intilniri cu spiritele unor oameni decedati si despre colaborarea cu diferite institutii de urmarire penala pentru solutionarea cazurilor infractionale.
 
„Allison e o persoana care te inspira – calitatile ei sint exceptionale si ma simt privilegiat ca lucrez cu ea si ca imi este prietena.” -- Kelsey Grammer, producator executiv al serialului Mediumul
 
Din cuprins: Un cintec premonitoriu • Prima intilnire a unei fetite cu lumea de dincolo • Ingerul meu pazitor • Disparuti • Copii-medium • Empatie • Vieti zbuciumate, despartiri linistite • Inzestrati cu har • Daca nu vei muri niciodata • Stiinta si lumea de dincolo
 

 

Despre Autor

 

Allison DuBois (n. 1972) este licenţiată a Universităţii Arizona, cu specializarea ştiinţe politice – istorie. A urmat un stagiu de pregătire în cadrul secţiei de criminalistică a unui birou de procuratură. Unul dintre susţinătorii ei este profesorul Gary Schwartz de la Universitatea Arizona; acesta a supus-o unor teste de evaluare a capacităţilor mediumnice la care Allison DuBois a obţinut scoruri extrem de ridicate în privinţa acurateţei şi preciziei informaţiilor furnizate.

Această confirmare a capacităţilor sale a determinat-o să renunţe la intenţia de a deveni procuror. Astfel a devenit medium profesionist; în această calitate a colaborat cu diverse instituţii de urmărire penală. A realizat mai bine de 1.200 de citiri individuale, ajutîndu-şi clienţii să depăşească durerea provocată de moartea unor persoane dragi. Continuă să susţină folosirea metodelor ştiinţifice în studierea vieţii de după moarte, participînd în ultimii ani la diverse cercetări realizate în cadrul Universităţii Arizona. 

De aceeaşi autoare: We Are Their Heaven: Why the Dead Never Leave Us (2006), Secrets of the Monarch: How the Dead Can Teach Us About Living a Better Life (2007) şi Talk to Me – What the Dead Whisper in Your Ear (2011).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Don't kiss them good-bye
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Polirom
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-973-46-5320-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri