Ceaiurile. 70 de Plante pentru Sănătatea și Frumusețea Ta

Mai multe poze

Ceaiurile. 70 de Plante pentru Sănătatea și Frumusețea Ta
173,00 MDL (43,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Revenite la moda, ceaiurile constituie modalitatea cea mai eficienta de extragere a principiilor active din plante si, spre deosebire de medicamente, nu produc efecte secundare nedorite.

O alternativa placuta si putin costisitoare pentru tratarea afectiunilor, tratamentele cosmetice si fortificarea organismului, ceaiurile sint, in acelasi timp, o bautura relaxanta. Cartea contine sfaturi pentru prepararea ceaiurilor, in functie de necesitatile fiecarui consumator, precum si informatii despre calitatile terapeutice ale plantelor medicinale din care sint preparate.

Cuprins: Stiinta antica si leacurile babesti: mereu in actualitate! • Arta ceaiului de plante • Virtutile medicinale ale ceaiurilor de plante • Frumusetea cu ajutorul ceaiurilor • Intrebuintarile casnice ale ceaiurilor de plante • Ceaiuri savuroase: citeva retete

Despre Autor

Anne Lavedrine este autoarea mai multor carti din domeniul medicinei naturiste: Aliments mythiques qui font les centenaires (1997; in colaborare cu Josette Rousselet-Blanc), S’epanouir en attendant bebe (1999), Les vertus du vinaigre (1999), Les bienfaits des huiles (2001) si Les bienfaits de la biere (2002).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 312
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0379-5
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri