Cea mai Frumoasă Femeie din Oraş şi alte Povestiri

Cea mai Frumoasă Femeie din Oraş şi alte Povestiri
199,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cineva m-a întrebat odată: "Ce faci? Cum scrii, cum creezi?

Nu scrii, i-am răspuns. Nu încerci să scrii. Este foarte important: să nu încerci, fie că e vorba de Cadillac-uri, de creaţie sau de imortalitate. Aştepţi, şi, dacă nu se întâmplă nimic, mai aştepţi un pic. La fel si cu gândacul de sus de pe tavan. Aştepţi până vine el spre tine. Când ajunge destul _de aproape, îl prinzi, îi dai o palmă şi îl omori. Sau, dacă îţi place cum arată, faci din el un animal de casă." 

Volumul de povestiri "Cea mai frumoasă femeie din oraş"... și-a câştigat de-a lungul anilor milioane de fani de pretutindeni. Deşi trecut cu vederea de critica literară, în Europa Charles Bukowski a fost publicat de cele mai prestigioase edituri din Franţa, Germania, Italia, fiind considerat unul dintre cei mai mari scriitori americani. 

 

Charles Bukowski (1920‑1994) s‑a nascut in Germania, la Andernach. Cind avea doi ani, parintii sai au emigrat in Statele Unite, stabilindu‑se in Los Angeles, unde scriitorul a copilarit si si‑a petrecut mare parte din viata. A studiat la Los Angeles City College, dar a abandonat curind cursurile si a dus o viata dezordonata, dedicindu‑se scrisului si intretinindu‑se din diverse slujbe marunte.

Scriitor prolific, a publicat numeroase volume de poezii, antologii de povestiri si romane, numarindu‑se printre cei mai cititi scriitori americani contemporani. La Editura Polirom au aparut romanele Femei (2003, 2011), De duzina (2003), Factotum (2004), Posta (2004),Sunca pe piine (2011) si antologia de poezie Dragostea e un ciine venit din iad (2007).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Most Beautiful Woman in Town
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 256
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2008
ISBN: 978-973-103-679-3
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri