Ce Trebuie Neapărat să Stiţi Despre Îngrijirea Unei Persoane după o Congestie Cerebrală

Ce Trebuie Neapărat să Stiţi Despre Îngrijirea Unei Persoane după o Congestie Cerebrală

Preț de Listă: 95,00 MDL

Preț: 48,00 MDL

Economisești: 47,00 MDL (49%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

În Marea Britanie, aproximativ 100 000 de oameni suferă anual o congestie cerebrală. Majoritatea dintre ei - peste 80 la sută - supravieţuiesc, mulţi însă rămân cu diverse grade de incapacitate fizică sau de altă natură. Congestia cerebrală constituie, de fapt, principala cauză a disabilităţilor grave.

Pacientul nu se confruntă doar cu probleme de ordin fizic, ci şi cu probleme legate de deglutiţie, vorbire şi comunicare, precum şi cu şocul, care poate să-i provoace senzaţie de anxietate şi frustrare.

Mai târziu, acestea se pot transforma în depresie şi mânie. Şi suferă nu numai pacientul în cauză, ci este afectată întreaga familie - în special persoana care-l îngrijeşte - din cauza schimbărilor şi agitaţiei care urmează după congestia cerebrală.

Cartea răspunde la toate întrebările pe care aţi dori să le adresaţi medicului, dacă atât dumneavoastră cât şi medicul dumneavoastră aţi dispune de timpul necesar. O veţi consulta ori de câte ori veţi avea nevoie, până veţi considera că aţi aflat tot ceea ce trebuie neapărat să ştiţi despre îngrijirea unei persoane care a suferit de congestie cerebrală.

Această carte oferă :

- Spcificarea simptomelor care semnalizează creşterea riscului apariţiei unei congestii cerbrale.

- Explică ce se întâmplă la spital după o congestie cerebrală şi descrie ce va face fiecare membru al echipei de îngrijire.

- Sfaturi practice privind activitatea de îngrijitor, începând de la ajutorul acordat la mers, urcatul scărilor şi stabilirea dietei până la timpul liber pentru dumneavoastră înşivă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: What you really need to know about caring for someone after a stroke
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 80
BRAND: Prut Internațional
Apariția: 2004
ISBN: 9975-69-693-7
Dimensiuni: 14 x 20,1 cm
Greutatea: 0.7660

Pareri