Ce Trebuie Neapărat să Stiţi Despre Diabet

Ce Trebuie Neapărat să Stiţi Despre Diabet
33,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cine află că are diabet poate să rămână şocat şi, de obicei, are nevoie de ceva timp ca să conştientizeze toate implicaţiile bolii. Actualmente, diabetul nu se vindecă, de aceea persoana în cauză va trebui să se adapteze la perspectiva de a trăi cu această afecţiune şi, posibil, de a se trata până la sfârşitul vieţii.

Este ceva firesc ca bolnavul să se îngrijoreze în acest caz, căutând să afle cum să facă faţă situaţiei şi ce efect va avea maladia asupra vieţii sale, a rudelor şi prietenilor săi.

Cartea se adresează celor care au fost diagnosticaţi cu diabet. Răspunde clar şi concis la posibilele întrebări, astfel încât să puteţi fi sigur că aţi aflat tot ce trebuie neapărat să ştiţi despre afecţiunea dumneavoastră.

Această carte oferă :

- Sfaturi explicite despre dietă, greutate şi despre necesitatea de a vă schimba modul de viaţă pentru a putea trăi fiind bolnav de diabet şi pentru a deveni, poate, independent de medicamente.

- Prezintă detalii cuprinzătoare despre tipurile de medicamente folosite pentru controlul diabetului, despre cum acţionează acestea, dacă au efecte secundare, ce poate să vă prescrie medicul şi cu ce scop.

- Subliniază importanţa tratamentului continuu: pentru diabetici, tratamentul trebuie aplicat zilnic şi pe viaţă.

- Oferă recomandări privind modul în care să realizaţi acest lucru şi cum să obţineţi ajutorul celor din Jurul dumneavoastră, ca să tineti afecţiunea sub control.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: What you really need to know about living with diabetes
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 80
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2004
ISBN: 9975-69-694-5
Dimensiuni: 14 x 20,1 cm
Greutatea: 0.2360

Pareri