Ce Spune Biblia despre Sexualitate

Ce Spune Biblia despre Sexualitate
49,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Îi pasă lui dumnezeu de viața ta intimă?

Într-o cultură saturată cu informaţii despre sex, multora le vine greu să creadă că lui Dumnezeu, Creatorul universului, Ii pasă de acest domeniu al vieţii lor. Alţii nu ştiu unde să tragă linia de separare, pentru a nu merge „prea departe".

Indiferent dacă eşti căsătorit sau singur, trebuie să ştii ce spune Dumnezeu despre relaţiile intime. La urma urmelor, El este Cel care a conceput acest dar nepreţuit şi a stabilit limite clare pentru a-1 proteja. Acest studiu necesar te va ajuta să evaluezi mesajul culturii noastre cu ajutorul adevărului Cuvântului lui Dumnezeu. In timp ce studiezi intenţia originală a Celui ce a conceput relaţiile intime vei învăţa principii foarte importante, care să te îndrume în alegerile tale zilnice.

Studii biblice de 40 de minute: Descoperă adevăruri biblice remarcabile prin lecţii scurte şi fără teme de casă.

Această serie nouă de studii biblice concepute de Kay Arthur împreună cu echipa de la Precept Ministries Internatinonal abordează teme importante în lecţii scurte, uşor de făcut, pe care le poţi folosi personal sau ca membru al unui grup de studiu. Fiecare carte din această serie conţine şase studii de 40 de minute fiecare, concepute să te conducă în Cuvântul lui Dumnezeu prin studiul biblic inductiv.

Nu există teme de casă, aşa că toţi membrii grupului pot parcurge lecţia împreună în acelaşi timp.

Alătură-te celor ce fac aceste studii, care îţi vor revoluţiona gândirea — şi viaţa!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Ce Spune Biblia despre Sexualitate
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 88
Editura: Lugoj
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-7747-82-2
Dimensiuni: 14 x 20,2 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Un foarte bun manual
Cartea aceasta este un manual excepțional de educație sexuală biblică foarte necesar tuturor oamenilor și mai ales adolescneților și tinerilor care vor să formeze o familie frumoasă și să fie fericiți în căscnicia lor. Are 6 lecții simple, dar care sunt întemeiate doar pe texte biblice și nu pe păreri omenești. L-am studiat cu întreaga familie și le recomand tuturor părinților să-l studieze cu copiii lor ca să fie siguri că le-au oferit o învățătură bună și corectă în ceea ce cine de educația sexuală.
Evaluarea
Parerea lui Vasile Filat / (Plasată la data 26.09.2013)