Ce spune Biblia despre Post? Întrebări și Răspunsuri [Carte Electronică]

Ce spune Biblia despre Post? Întrebări și Răspunsuri [Carte Electronică]
29,99 MDL (7,50 RON)
Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

29,99 MDL (7,50 RON)

Descriere

În calitate de slujitor al Evangheliei, la 26 aprilie 2007 am dat start portalului www.moldovacrestina.net ca să pot răspunde zilnic la întrebările oamenilor care doresc să-L cunoască pe Dumnezeu, așa cum se descoperă El în Sfintele Scripturi. Printre întrebările diferite și interesante care mi-au fost adresate au fost multe despre post și anume: Cum să postești? Cum să nu postești? Ce se poate și ce nu se poate în vremea postului? Care este rostul postului? Cine nu poate posti? Care sunt alte condiții pe care trebuie să le satisfacă cel ce postește? Ce să mănânci și ce să nu mănânci în timpul postului? Este îngăduit sau nu să întreții relații intime cu soțul sau soția în timpul postului? etc.

Postul este o practică comună tuturor confesiunilor creștine, ba chiar și altor religii. De aceea, nu este de mirare când oamenii care doresc să aibă o relație adevărată cu Dumnezeu manifestă interes deosebit pentru practica postului. În această carte am adunat articolele în care am răspuns la cele mai importante și interesante întrebări adresate de cititorii portalului www.moldovacrestina.net. -- Autorul

Despre Autor

Vasile Filat păstorește Biserica "Bunăvestirea" din Chișinău (www.bunavestirea.md), este autor al cărților "Ce spune Biblia despre post?", "Sfaturi din Biblie pentru adolescenți" și "Ce spune Biblia despre homosexualitate?".

În aprilie 2007 a lansat site-ul www.moldovacrestina.md unde răspunde zilnic la întrebările oamenilor care caută să cunoască mai multe despre Dumnezeu și cum pot avea o relație adevărată cu El.

Împreună cu soția sa, Anastasia, au trei copii și predau seminare, conferințe și cursuri biblice în țară și peste hotarele ei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2011
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1 MB
Pagini Ediție Print: 23
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

Foarte buna!
Este o carte in care se explica detailat nu doar ce este postul, ci si cum si de ce trebuie sa postesti. O gasesc foarte practica, si o recomand tuturor crestinilor care vor sa invete in detalii ce spune Biblia despre post. Imi place ca orice adevar este intarit cu texte din Biblie si citind-o, imi dau seama ca aceasta nu este parerea unui om, ci asa spune Dumnezeu de sus despre post.
O recomand!
Evaluarea
Parerea lui Alexei Tentiuc / (Plasată la data 28.09.2013)
Adevăratul post este descris în această carte
Cei care postesc trebuie să vadă ce fel de post dorește Dumnezeu, aceste lucruri sunt necunoscute de mulți oameni.
Evaluarea
Parerea lui Irina Batin / (Plasată la data 22.09.2013)