Ce Spun Eu şi ce Înţelegi Tu. De ce Bărbaţii şi Femeile Vorbesc Limbi Diferite

Mai multe poze

Ce Spun Eu şi ce Înţelegi Tu. De ce Bărbaţii şi Femeile Vorbesc Limbi Diferite
145,00 MDL (36,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O carte clasică despre dificultățile de comunicare cu sexul opus

De ce simt majoritatea femeilor că bărbații nu vorbesc cu ele, ci doar le critică și le țin prelegeri? De ce au majoritatea bărbaților impresia că femeile doar îi cicălesc și nu trec niciodată la subiect?

Poate ne-am întrebat adesea, cu exasperare, de ce un bărbat și o femeie rămân, după o conversație, cu idei complet diferite despre ce s-a vorbit. Autoarea ne arată că nu e nimic în neregulă cu noi, cu partenerii sau cu relația noastră și că diferențele conversaționale dintre bărbați și femei ar trebui înțelese foarte bine, dacă dorim să atenuăm prăpastia ce însoțește bătălia dintre sexe. Ne oferă, totodată, instrumentele necesare pentru a ne da seama ce nu a fost în regulă în cadrul unei discuții și pentru a găsi un limbaj comun care ne va consolida relațiile acasă, dar și la serviciu.
Cartea care va schimba definitiv modul în care privim o conversație!

„O carte reconfortantă și ușor de citit despre complexitățile comunicării dintre bărbați și femei.”-- New York Times Book Review.

Despre Autor

Deborah Tannen este autoarea a numeroase cărți și articole despre modul în care limbajul folosit în conversațiile noastre de zi cu zi ne afectează relațiile. Ce spun eu și ce înțelegi tu, publicată în limba engleză în 1990, s-a aflat aproape patru ani pe lista de bestselleruri New York Times, din care opt luni pe primul loc, și a fost tradusă în 31 de limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-606-686-669-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri