Ce se întamplă cu noi?

Ce se întamplă cu noi?
186,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Viata in casa Samanthei Reed este linistita, curata si ordonata - planuita cu precizie de mama ei politician. In casa de alaturi, insa, la familia Garrett, lucrurile sunt galagioase, in dezordine, dar irezistibile. Iar cand chipesul Jase Garrett urca pe spalierul de flori de sub fereastra dormitorului si intra in viata ei, Samantha se indragosteste pasional de el si de tot ce il priveste. Singurul impediment e ca trebuie sa ascunda acest lucru de mama ei. Apoi se intampla ceva de neinchipuit, iar Samantha este deodata confruntata cu o alegere imposibila. Pe care familie perfecta s-o salveze? Sau e timpul sa se salveze pe ea insasi?
O poveste despre familie, prietenie, prima iubire si cum sa fii sincer fata de o persoana pe care o iubesti, fara s-o tradezi pe alta.

"Excelentul roman al lui Fitzpatrick surprinde intensitatea primei iubiri [...], manipularea oamenilor si coruptia personajelor aflate la putere... In timp ce granitele dintre ticalosi si eroi se intrepatrund, cititorilor li se va aminti ca alegerile "corecte" si "gresite" sunt rareori clare si simple." - Publishers Weekly
"Intre Samantha si Jase, atractia scoate scantei: tocmai potretul primei iubiri, tandre, stangace, pasionale, ametite de fericire, este ceea ce da cu adevarat aripi romanului. - Horn Book
 
HUNTLEY FITZPATRICK intotdeauna si-a dorit sa devina scriitoare, inca de cand era foarte mica si locuia impreuna cu familia intr-o localitate situata pe tarmul unui golf la Oceanul Atlantic, in statul Connecticut, asemanator cu Stony Bay din romanul sau de debut Ce se intampla cu noi?. Dupa absolvirea facultatii, a lucrat in diverse domenii, incluzand cel al editarii titlurilor academice si redactor de carti romantice. In prezent se ocupa numai de scris.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 395
Editura: Epica
Apariția: 2018
ISBN: 978-606-8754-04-8
Greutatea: 0.3000

Pareri