Lumea în Întrebări și Răspunsuri. Ce? De ce? Pentru Ce?

Lumea în Întrebări și Răspunsuri. Ce? De ce? Pentru Ce?
380,00 MDL (95,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din spaniolă de Vsevolod Cernei.

Întrebarea a fost dintotdeauna primul pas în cunoaşterea lumii, deoarece întrebările sunt manifestările curiozităţii, ale dorinţei de cunoaştere. De ce cad corpurile? De ce alternează anotimpurile? De ce după zi vine noaptea? Cum se formează stelele? Este adevărat că continentele se deplasează? De ce se produc cutremurele de pământ? Cine a inventat motorul cu aburi? Când a fost construit primul drum de fier? Cine a făcut primii paşi pe Lună?

Dacă privim la lucrurile care ne înconjoară curioşi, cu dorinţa de a afla mai multe despre ele, apar întrebările despre tot şi despre toate. Universul, lumea, natura, popoarele, cultura, istoria, arta, ştiinţa şi tehnica lor - toate generează o sumedenie de întrebări "de ce?"

Capacitatea şi abilitatea ta de a răspunde la toate întrebările acestea înseamnă că ştii mult despre multe. însuşirea acestei capacităţi ar putea deveni un scop minunat pentru tine. Cartea Lumea în întrebări şi răspunsuri te va ajuta să-l atingi.

În paginile ei vei găsi sute de întrebări şi răspunsuri care îţi vor permite să-ţi lărgeşti cunoştinţele despre natură în toate formele ei, despre ştiinţă şi tehnică, istorie şi cultură, Pământ şi Univers. Sute de explicaţii clare şi interesante care îţi vor putea satisface curiozitatea; mii de date şi informaţii; sute de desene şi fotografii atractive şi edificatoare... Poţi deschide cartea la orice compartiment şi vei găsi oriunde ceva captivant, informaţii interesante şi clare şi mai ales vei avea posibilitatea de a afla şi a înţelege ceva nou. Dacă vrei, poţi apela la sumarul de la sfârşitul cărţii, în care vei găsi uşor informaţiile sau explicaţiile necesare.

Cartea Lumea în întrebări si răspunsuri este foarte comodă şi interesantă şi ca distracţie în orele de răgaz şi în acelaşi timp e o modalitate optimă de a-ţi trezi curiozitatea şi de a te ajuta să ţi-o satisfaci.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Gran Libro de Preguntas Y Respuestas
Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 512
Editura: Biblion
Apariția: 2009
ISBN: 978-9975-111-11-9
Dimensiuni: 21,3 x 28,7 cm
Greutatea: 2.1500

Pareri