Ce bem? Totul despre băuturile alcoolice şi nealcoolice

Ce bem? Totul despre băuturile alcoolice şi nealcoolice

Preț de Listă: 308,00 MDL (77,00 RON)

Preț: 92,40 MDL (23,10 RON)

Economisești: 215,60 MDL (53,90 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În ultimele decenii, cei mai mulţi dintre noi au devenit pretenţioşi în privinţa mâncării, fără să acorde însă aceeaşi atenţie şi băuturilor pe care le consumă. În această carte inspirată, Victoria Moore încearcă să redreseze balanţa, învăţându-te cum să serveşti băuturile în funcţie de anotimp şi de orice moment al zilei.
Ea îţi arată cum să faci cea mai bună cafea şi cel mai bun suc natural; cum să alegi un vin potrivit cu mâncarea şi cum să faci un cocktail pentru orice ocazie – fie că-l serveşti când faci un grătar în curte, fie alături de un aperitiv într-o zi mai răcoroasă sau, pur şi simplu, pe seară.

Printre altele, Victoria Moore readuce în atenţia consumatorilor băuturile cărora li s-a pus, pe nedrept, o etichetă proastă, precum sherry, Campari şi sake, şi oferă detalii istorice fascinante despre diverse băuturi spirtoase, dar şi sfaturi nepreţuite cu privire la băuturile pe care ar trebui să le avem în bufet.

Cartea Ce bem? este un ghid excepţional care se bucură de autoritate, meritând pe deplin să fie citit de la cap la coadă sau, cel puţin, răsfoit. E o carte informativă, agreabilă şi, mai presus de toate, o sursă care indică servirea băuturii potrivite la momentul potrivit. 

Victoria Moore scrie despre băuturi încă din 1998, când a început să elaboreze editoriale pe această temă pentru revista News Statesman. În prezent, scrie articole despre vinuri pentru Guardian şi publică săptămânal un editorial în ediţia de sâmbătă a revistei Magazine. De asemenea, publică şi foiletoane în Daily Mail. Locuieşte în Londra.

Detaliile Produsului

Titlu Original: How to Drink
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Editura: Lifestyle
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-92804-7-8
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri