Cavalerul de Aur

Cavalerul de Aur
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un bărbat legat printr-o promisiune solemnă... și o iubire mai puternică decât orice legământ.

Din considerente politice, regele Henric al VII-lea îi poruncește fermecătoarei Lady Marguerite Milton să se mărite cu Lord Halliwell, un bărbat care este departe de ceea ce și-ar putea dori o tânără cu visuri romantice. Așa că răpirea ei de către enigmaticul Cavaler de Aur pare o întâmplare ruptă dintr-un basm. Sau ar fi, dacă Marguerite n-ar tânji după David, cel care i-a făcut un jurământ de credință cu zece ani în urmă... și apoi a dispărut.

Curând se dovedește că David este de fapt Cavalerul de Aur, venit să o scape de o căsătorie nedorită, încă nebun de dragoste... însă o dragoste platonică, așa cum a jurat în urmă cu un deceniu. Marguerite descoperă că a fost doar momeala care să-l atragă pe David în cea mai nouă intrigă a regelui. Căci, pentru a obține libertatea ei, David este nevoit să pretindă că este fiul pierdut al fostului rege, transformându-se astfel într-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

Marguerite este disperată. Dacă David eșuează, rebelii îl vor ucide; dacă triumfă, Henric nu va avea nici un scrupul să-l execute pe pretendentul la tron pe care el însuși l-a creat. și, dintr-odată, blestemul care planează asupra vieții lor pare să fie cea mai mică dintre probleme.

 

Despre Autor 


 

Jennifer Blake este deținătoarea a numeroase premii în domeniu, fiind distinsă cu premiul pentru întreaga activitate de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste.

Până în prezent, a scris peste 65 de cărți, traduse în 23 de limbi și publicate în mai mult de 35 de milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-606-741-401-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri