Cavalerul celor Șapte Regate

Cavalerul celor Șapte Regate

Preț de Listă: 331,00 MDL (83,15 RON)

Preț: 231,00 MDL (58,03 RON)

Economisești: 100,00 MDL (25,12 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cavalerul celor Șapte Regate – cartea de povestiri care anticipează Urzeala Tronurilor.

Cu o sută de ani înainte de Urzeala Tronurilor, doi eroi neobișnuiți bântuiau prin Westeros...

Înainte de Tyrion Lannister și Podrick Payne, au fost Dunk și Egg. Ser Duncan cel Înalt, un cavaler novice, dar curajos, își întrece rivalii cel puțin prin statură, dacă nu prin experiență.

Alături de el se află varianta lui în miniatură, Egg, al cărui nume adevărat (ascuns de toți cei pe care-i întâlnesc) este Aegon Targaryen. Deși eroi mai neverosimili nu se găsesc în tot Westerosul, cei doi au în fața lor aventuri extraordinare, în mijlocul intrigilor regale, al răufăcătorilor și al celor înnebuniți după putere.

 

Despre Autor


 

George R.R. Martin s-a nascut in 1948 la New Jersey si a absolvit jurnalismul cu summa cum laude la Northwestern University, Illinois.

In anii ’70 George R.R. Martin a scris o serie de nuvele, printre care si Regii nisipurilor (1979), pentru care i-au fost decernate Premiile Hugo si Nebula, apoi a continuat cu romane SF, fantasy si horror.

In anii ’80 a fost producator si scenarist in televiziune, editor al seriei Twilight Zone la CBS Television si producator al filmului Beauty and the Beast. Nuvela Zburatorii Noptii, care da si titlul volumului publicat in anul 1985, a fost ecranizata.

In 1996 Martin a inceput sa scrie seria fantasy Cantec de gheata si foc (din care la editura Nemira au aparut Festinul Ciorilor, Iuresul sabiilor, Inclestarea regilor si Urzeala tronurilor).

Seria este acatuita din sapte romane dintre care trei se afla inca in stadiul de proiect (A Dance with Dragons, The Winds of Winter si A Dream of Spring). Seria Cantec de gheata si foc este considerata o capodopera a genului, dupa trilogia Stapanul inelelor de J.R.R. Tolkien, drepturile cinematografice fiind deja achizitionate de HBO, care intentioneaza realizarea unui serial in scurt timp.

Remembering Melodie, Zburatorii noptii si Sandkings au fost, de asemenea, adaptate pentru marele ecran. Urzeala tronurilor a aparut in 1996 si a obtinut Premiul Locus in 1997, iar nuvela Blood of the Dragon (Sangele dragonului), care face parte din roman, a obtinut Premiul Hugo in 1997.

Detaliile Produsului

Titlu Original: A Knight of the Seven Kingdoms
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Nemira
Apariția: Octombrie 2015
ISBN: 978-606-579-808-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri