Câștigă acum încrederea în tine (Carte și CD)

Câștigă acum încrederea în tine (Carte și CD)
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Dacă aş fi avut mai multă încredere în mine… Sunt cuvinte pe care le auzim foarte des şi care întotdeauna prefaţează istoria unui eşec, unul ce nu a fost provocat de circumstanţe exterioare, ci de slaba calibrare a propriilor resurse. În fond, este ceea ce face diferenţa dintre învingători şi învinşi.

Paul McKenna propune un program simplu şi eficient, bazat pe tehnicile hipnoterapiei şi pe cele ale programării neurolingvistice, care te va ajuta să-ţi recâştigi încrederea în forţele proprii și să depășești obstacole ce altădată ți se păreau insurmontabile. Tot ce trebuie să faci este să pui în practică exerciţiile recomandate de autor, iar acestea îţi vor reprograma mintea pentru a beneficia de tot potenţialul de care dispui.

Fie că ai nevoie să abordezi fără emoție pe cineva de care te simți atras, să ții o prezentare ori să fii sigur pe tine la o întâlnire de afaceri, vei găsi aici răspunsurile de care ai  nevoie şi te vei putea bucura de viaţa pe care o meriţi cu adevărat!

Despre Autor

Paul McKenna, doctor în psihologie clinică, reputat scriitor de cărți motivaționale, autor ai mai multor bestseller-uri internaționale vândute în peste 5,000,000 exemplare și traduse în 32 de limbi. După o carieră de succes în radio, McKenna a studiat hipnoza şi programarea neurolingvistică împreună cu Richard Bandler, co-creator al NLP. În 2008 a semnat cu Discovery Channel un contract pentru o serie de emisiuni de self-help, iar prima dintre aceste emisiuni, I Can Make You Thin, a fost difuzată în 2008.

www.paulmckenna.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Instant Confidence
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-110-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri