Casa de la Malul Mării. Vol. 2

Casa de la Malul Mării. Vol. 2
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Vrăjită de frumusețea unei magnifice vile de pe malul mării, Florianei, o fetiță de zece ani, îi place să admire grădinile superbe care o înconjoară și să viseze că într-o zi o să se evadeze din existența mizeră pe care o duce. Atunci când Dante, fiul proprietarului vilei, un industriaș puternic, o invită înăuntru, Floriana știe că de atunci înainte destinul ei este alături de el. Viața și diferențele de clasă îi despart însă, punând în pericol iubirea fără speranță care s-au născut între ei.

După decenii, Marina Turner, proprietara unui hotel de pe coasta Devonului îl angajează pe Rafael Santoro, un pictor argentinian de un farmec neobișnuit, ca ultimă soluție de salvare de la faliment. Însă secretul pe care îl ascunde Rafa va avea efecte mult mai produnde decât și-ar fi putut imagina cineva.

Complex și captivant, romanul Santei Montefiore îi va ține pe cititori cu sufletul la gură, pe măsură ce două destine, care par a nu avea nimic în comun, se împletesc, dezvăluind o misterioasă poveste despre iertare, prietenie și puterea tămăduitoare a iubirii. Santa Montefiore este autoarea a douăsprezece romane traduse în douăzeci de limbi și publicate în peste trei milioane de exemplare, care au câștigat aprecierea cititorilor din întreaga lume.

 

Santa Montefiore este autoarea a douăsprezece romane traduse în douăzeci de limbi și publicate în peste trei milioane de exemplare, care au câștigat aprecierea cititorilor din întreaga lume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The House by the Sea
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Lira
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-600-937-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri