Casa de la Malul Mării. Vol.1

Casa de la Malul Mării. Vol.1
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Deși are doar zece ani, Floriana a trecut deja prin grele încercări. Părăsită de mamă și obligată să locuiască în condiții precare în Toscana, fetița își găsește refugiu în lumea viselor.

Fascinată de parcurile întinse ale domeniului La Magdalena, ea obișnuiește să stea pe zidul proprietății de la malul mării și să-și imagineze cum ar fi să locuiască în somptuoasa vilă deținută de puternicul industriaș Beppe Bonfanti.

într-o zi, Dante, fiul cel mare al omului de afaceri, o invită înăuntru și între cei doi se înfiripă o strânsă prietenie care, peste ani, se va transforma într-o poveste de dragoste, dar prejudecățile celor din jur și lipsa de scrupule a lui Beppe le pun în pericol relația.

Zeci de ani mai târziu, la mii de kilometri distanță, un superb hotel rustic din regiunea de coastă a Marii Britanii are probleme financiare. înglodată în datorii, proprietara caută cu disperare noi căi de a-și atrage clienții.

Pentru asta îl angajează ca artist al casei, care să-i iniţieze pe oaspeţi în tainele picturii, pe fermecătorul argentinian Rafa, un bărbat frumos și talentat. însă pictorul nu este ceea ce pare, căci Rafa își are propriile planuri, iar apariția în casa Marinei nu e deloc întâmplătoare.

Două povești separate de decenii își găsesc astfel un deznodământ surprinzător.

Santa Montefiore este autoarea a douăsprezece romane traduse în douăzeci de limbi și publicate în peste trei milioane de exemplare, care au câștigat aprecierea cititorilor din întreaga lume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The House by the Sea
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-600-649-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri