Caruselul Inimilor

Caruselul Inimilor
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Baroneasa Antonia Thornton, o frumusețe ieșită din comun, și doamna ei de companie, blânda Judith Winslow, reușesc să intrige înalta societate a Londrei prin vârtejul amoros în care se implică. Sosirea la domeniul nobiliar a lui Adam Yorke, vărul îndepărtat al Antoniei, un tânăr care a reuşit prin propriile puteri să facă avere în India, și a prietenului său Simon, chipeşul Lord Launceston, declanşează un carusel al pasiunilor când atât Antonia, cât şi Judith se îndrăgostesc de fermecătorul lord.

Cum în cele din urmă Antonia se logodeşte cu Simon, Adam, deşi îndrăgostit de baroneasă, o cere în căsătorie pe Judith. Un accident neprevăzut strică însă toate planurile celor patru tineri şi îi face să îşi cerceteze mai îndeaproape sentimentele.

Caruselul inimilor este o superbă poveste presărată cu încurcături amoroase şi răsturnări de situaţie, care demonstrează, fără putinţă de tăgadă, că iubirea adevărată reuşeşte să găsească întotdeauna calea cea dreaptă în inimile îndrăgostiţilor.

Despre Autor

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile publicațiilor New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Lira
Apariția: Decembrie 2013
ISBN: 978-606-686-493-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: