Vindecarea sufletului tau ranit (LIVRARE 15 ZILE)

Pr. Joshua Makoul

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Scopul acestei carti este abordarea unei problematici a vietii spirituale, adesea trecuta cu vederea: cum experientele dureroase sau traumatice din trecut ne pot afecta fiinta si cresterea duhovniceasca. Nadajduim ca aceasta carte va ajuta la adancirea intelegerii si autocunoasterii, astfel incat sa ne putem sluji de aceste instrumente pentru a spori duhovniceste, pentru a invata cum sa induram suferintele si sa ducem o viata mai placuta lui Dumnezeu.

Aceasta nu este o carte de psihologie, ci mai curand despre ceea ce Evagrie Ponticul numea "stiinta sufletului", fiindca multe dintre ideile si practicile vehiculate de psihologie au fost concepute cu mult timp inaintea acesteia de catre Parintii pustiei.

Este o carte ce le va oferi tuturor un mijloc minunat de a lucra pentru mantuirea lor, in timp ce preotilor le va fi de folos in indrumarea duhovniceasca.

"Cine se cunoaste pe sine insusi, Il cunoaste pe Dumnezeu, iar cel care Il cunoaste pe Dumnezeu este vrednic sa Ii slujeasca cum se cuvine. De aceea, iubitii mei intru Domnul, cunoasteti‑va pe voi insiva."-Sfantul Antonie cel Mare

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 222
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
ISBN: 978‑973‑136‑815-3