Top 10. Veneția. Ghid Turistic Vizual. Ediția a III-a

Mai multe poze

Top 10. Veneția. Ghid Turistic Vizual. Ediția a III-a
153,00 MDL (35,34 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Oricum aţi călători, la clasa întâi sau cu buget limitat, acest Ghid Turistic Vizual vă conduce spre minunatele locuri pe care vi le poate oferi Veneţia.

Dacă despre Napoli se spune că poţi să mori după ce îl vezi, după ce vezi Veneţia îi mulţumeşti lui Dumnezeu că exişti ca să poţi vedea o asemenea minune. Ieşit, parcă, din Adriatică, Veneţia e definiţia urbană a romantismului. O plimbare pe Canal Grande îţi oferă o perspectivă fantastică asupra bisericilor, muzeelor şi palatelor Veneției.

În Veneţia toate drumurile duc în Piaţa San Marco, poate cea mai frumoasă piaţă a lumii. Acolo regăsim biserica San Marco şi Palatul Ducal, două obiective obligatorii pentru orice pământean.

De asemenea, traseele pe urmele lui Vivaldi sau Goldoni, o plimbare pe renumitul pod Rialto sau pe Puntea Suspinelor, unde se găseşte celula în care a fost întemniţat seducătorul Casanova, sunt destinaţii esenţiale, ca şi teatrul Fenicia sau o excursie pe insula Murano. Veneţia trebuie văzută şi iubită, apoi povestită...

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: 13.06.2014
ISBN: 978-606-600-239-4
Dimensiuni: 10 x 19 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri