Ți-am spus că te iubesc?

Estelle Maskame

Stoc Limitat

Livrare prin Curier

  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL
    Fluturi, Volumul 3 (LIVRARE: 7 ZILE)

Irina Binder

145,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Când Eden Munro, în vârstă de șaisprezece ani, acceptă să-și petreacă vara în orașul californian Santa Monica, alături de tatăl ei, cu care nu are o relație tocmai apropiată, nici nu bănuiește ce surprize i-a rezervat viața. Părinții lui Eden sunt divorțați, iar acum tatăl ei tocmai și-a întemeiat o nouă familie. Pentru Eden, asta înseamnă că urmează să-i cunoască pe cei trei frați vitregi.

Cel mai mare este Tyler Bruce, un adolescent cu probleme, iute la mânie și incredibil de orgolios, adică exact opusul lui Eden. Curând, adolescenta este luată sub aripa protectoare a grupului de prieteni ai lui Tyler și se trezește împinsă într-o lume plină de experiențe incitante. Un singur lucru nu poate înțelege Eden, iar acela este comportamentul lui Tyler. Și cu cât încearcă mai mult să descopere adevărata personalitate a băiatului, cu atât simte că se îndrăgostește de singura persoană din lume care îi este interzisă: fratele ei vitreg.

Va putea Eden să-și țină sentimentele sub control? Și, mai presus de atât, va reuși să afle adevărul despre Tyler?

„Estelle e o tânără autoare iscusită care știe să scrie o poveste de dragoste frumoasă și care, în ciuda vârstei fragede, se dovedește a fi incredibil de talentată!” ANNA TODD, autoarea seriei „After”

„Finalul a fost ATÂT de neașteptat! Diferit de cel al celor mai multe povești de dragoste. Te ține cu sufletul la gură până în ultima clipă și te face să nu lași cartea din mână!” SLJ Teen

„O poveste credibilă și totuși neconvențională despre maturizare, plasată într-o vară californiană din zilele noastre. [...] Urmările divorțului, ale consumului de droguri, secretele de familie și, în special, chinurile primei iubiri sunt temele principale ale acestei istorii incredibil de emoționante.” Publishers Weekly

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 496
Brand: Corint
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786069519189