Stele întunecate. Tărâmul de dincolo

Stele întunecate. Tărâmul de dincolo
202,00 MDL (46,66 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O poveste spusa cu pasiune si onestitate. - Jodi Picoult, autoarea romanului Pactul

Nu stii niciodata ce-ti rezerva viata — viitorul nu poate fi distrus, caci n-a apucat inca sa se materializeze. Acum, te plimbi singur printr-o padure intunecata, pentru ca, mai apoi, sa te trezesti in fata a ceva uluitor si neasteptat, peste care n-ai fi dat niciodata, daca n-ai fi continuatsa strabati padurea. Cum ar fi un nou prieten, pe care ti se pare ca-I cunosti de-o viata. Sau o amintire pe care n-o vei uita vreodata. Sau poate un carusel. 

Sydney s-a simtit mereu invizibila. 
Peyton, fratele ei, a fost mereu copilul vedeta al familiei, primind toata atentia, si, in ultima vreme, toate motivele de ingrijorare. Comportamentul lui nesabuit a culminat cu un accident de masina si o condamnare la inchisoare, care o distruge sufleteste pe Sydney, fortand-o sa-si caute locul atat in cadrul familiei sale, cat si in lume. 
Face cunostinta cu familia Chatham, iubitoare si in acelasi timp haotica, dar care o accepta imediat pe Sydney. Asa il intalneste pe Mac, un baiat grijuliu, protector si atent, care, pentru prima data in viata, o face sa nu se mai simta invizibila. 

Exista cineva mai priceput la a scrie despre problemele adolescentilor mai bine dec8t Dessen? Am foarte mari dubli. - Jody Picoult 
Numele lui Sarah Dessen a devenit sinonim cu literatura contemporana pentru tineri si adolescenti. - Entertainment Weekly 
Abia astept sa citesc Sfantul tuturor celor vazute si nevazute de Sarah Dessen. - John Green 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 374
Editura: Libris
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-8814-07-0
Dimensiuni: 200 x 140 mm
Greutatea: 0.4000

Pareri