Iluminarea instantanee

David Deida

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

„Urăște fiecare om pe care îl vezi azi. Urăște străinii, membrii familiei și prietenii. Uită-te la fiecare om și generează sentimente de ură față de el.

Nu-ți modera sentimentele. Dacă nu urăști, atunci străduiește-te s-o faci. Urăște femeia din mașina din fața ta. Urăște bărbatul cu care ai vorbit în timpul ultimei convorbiri telefonice. Urăște următoarea persoană pe care o vezi - urăște-o intens.

În timp ce ești cuprins astfel de ură, imaginează-ți că mori, chiar acum, în timp ce urăști. Urăște și creează-ți senzația că mori. Ai prefera să mori altfel decât urând?

Cum ai vrea să mori?”

 

„Când iubirea nu găsește o cale de a trăi prin tine, psihicul tău suferă și depresia te-ar putea bântui.

Dar chiar și când ești în depresie, iubirea răzbate prin sentimentul tău de zădărnicie în izbucniri scurte: în râsul copilului tău, în mirosul cafelei sau în lumina răsăritului. Iubirea răzbate prin disperarea ta și atunci, pentru o clipă, ești recunoscător pentru că ești viu.

Exersează această recunoștință, chiar și atunci când îți dorești să mori. Oferă-te pentru a fi trăit de iubire, în special atunci când viața ta pare de rahat.”

 

(David Deida)

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 141
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-8460-82-6