Set colecție Agatha Christie. Seria Poirot - cinci cărți

Set colecție Agatha Christie. Seria Poirot - cinci cărți

Preț de Listă: 396,00 MDL

Preț: 316,80 MDL

Economisești: 79,20 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O colecţie clasică de literatură poliţistă, într-o prezentare de excepţie: cinci dintre cele mai cunoscute romane ale Agathei Christie, care vă vor purta într-un periplu plin de suspans în lumea celebrilor detectivi Hercule Poirot şi Miss Marple.   "Cu cărţile pe masă" Hercule Poirot şi alţi patru renumiţi anchetatori sunt invitaţi la o seara de bridge. Dar când gazda lor este ucisă, rămâne în sarcina lor să descopere ucigaşul.   "Petrecerea de Halloween" O adolescentă care spune cele mai interesante poveşti cu crime este găsită înecată la o petrecere de Halloween. Oare care dintre invitaşi a dorit să o reducă la tăcere?   "Trenul de Paddington" Miss Marple se confruntă cu un mister: doamna McGillicuddy declară că a fost martora unei crime în tren, însă nimeni nu o crede, nu există alt martor şi nici un cadavru.   "Oglinda Spartă" În liniştitul sat Mary Mead, unul dintre fanii faimoasei stele de cinema Marina Gregg este otravit. Va reuşi Miss Marple să ofere o nouă reprezentaţie desăvârşită în desluşirea enigmelor?   "Hotel Bertram" Jane Marple este în vacanţă şi stă la un luxos hotel din Piccadilly, unde un lanţ de evenimente violente va lua lumea prin surprindere. Cititorii s-au plâns că în acest roman autoarea nu le-a oferit suficiente indicii pentru a le da o şansă să soluţioneze crima înaintea poliţiei sau a lui Miss Marple.

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: -
Editura: Rao
Apariția: 2010
ISBN: 9789735402709

Pareri