Ghid de supraviețuire pentru bărbații supradotați - sfaturi, reflecții și cuvinte înțelepte pentru bărbații care au mai mult decât pot duce

Ghid de supraviețuire pentru bărbații supradotați - sfaturi, reflecții și cuvinte înțelepte pentru bărbații care au mai mult decât pot duce

Preț de Listă: 250,00 MDL (62,50 RON)

Preț: 125,00 MDL (31,25 RON)

Economisești: 125,00 MDL (31,25 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Oare mai mare inseamna cu adevarat mai bine?

Iata, in sfarsit, prima carte practica pentru barbatii care sufera de sindromul maxi-falic (SMF), constand intr-un defect congenital in urma caruia penisul capata, in timp, proportii absurde. In fiecare an, mii de barbati sunt diagnosticati cu SMF. Din pacate, cei mai multi dintre ei sunt izolati de societate.

Prezentul Ghid de supravietuire pentru barbatii supradotati le transmite acestora un mesaj incurajator plin de toleranta si speranta - precum si diverse informatii utile: descheierea, cum sa-ti anunti prietenii si rudele ca suferi de SMF, impartaseste suferinta, cum sa faci sex daca ai SMF, gandeste pozitiv, avantajele surprinzatoare ale acestei afectiuni si multe altele.

Cuprinzand un jurnal zilnic de ganduri pozitive si citate profunde ale unor specialisti renumiti, acest Ghid de supravietuire pentru barbatii supradotati va inspira persoanle de sex masculin toate.

Dr. Richard Jacob are un doctorat in psihologie economica asiatica, obtinut la Universitatea East Sommerville, unde, de asemenea, a predat pana in 2003. El locuieste in Sherman, Connecticut. Reverendul Owen Thomas este preot catolic, consilier si autor al celebrei serii de romane Frank Styver, care trateaza despre tot felul de nelegiuiri.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: House of Guides
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-513-076-0
Dimensiuni: 120x220
Greutatea: 0.2200

Pareri