Regulile de aur. Scrierile pierdute (LIVRARE 15 ZILE)

Napoleon Hill

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Volumul de faţă cuprinde articolele redactate de Napoleon Hill între 1919 şi 1923, care au marcat începutul carierei sale de autor motivaţional. Adunate pentru prima oară într-o carte, aceste scrieri vădesc un spirit admirabil în înţelepciunea sa, ale cărui opinii sunt la fel de întemeiate şi astăzi ca acum aproape un secol.

 

Pornind de la o serie de interviuri luate de Hill unor personalităţi marcante din vremea lui, precum Carnegie, Ford şi Edison, articolele cuprinse aici vizează şi propun modalităţi testate — şi deci eficiente — prin care orice om obişnuit poate atinge succesul.

 

Inteligente şi elocvente, scrierile din cartea de faţă se remarcă printr-un evident fond motivaţional şi promovează perspective care continuă să fie actuale, pornind de la teme precum: capacitatea de sugestie, consolidarea încrederii în sine, legea atracţiei, persuasiune versus forţă — care sunt deja cunoscute publicului cititor al lui Hill.
Noii autori de cărţi motivaţionale au adaptat şi readaptat ideile acestuia, însă sursa originală este, fără doar şi poate, preferabilă oricărei alteia.
Pentru că, aşa cum s-a spus în repetate rânduri, viziunea lui Hill este capabilă să schimbe vieţi!

 

Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului.
Ca rezultat al cercetărilor întreprinse, în calitate de reporter, şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre reuşită, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual.

 

Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale. Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill este De la idee la bani, fiind, totodată, una dintre cele mai vândute cărţi din toate timpurile.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 256
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-44-0240-0