Semn că te am

Mai multe poze

Semn că te am

Preț de Listă: 218,00 MDL

Preț: 185,30 MDL

Economisești: 32,70 MDL (15%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Cartea care redefineste ideea de happy-end: noul roman al Ioanei Chicet-Macoveiciuc
 
O crima domestica schimba traseul mai multor generatii. Un cuplu se straduieste sa supravietuiasca schimbarilor, copiilor, lucrurilor nespuse, durerilor vechi si sperantelor ratate. O femeie cu chipul si inima pline de cicatrici isi cauta povestea fericita, care s-ar putea, la final, sa arate foarte diferit de ce-si imagina pe vremea cand era copila.
 
O poveste cruda, plina de pasiune, violenta, duiosie si adevar, care nu se citeste, ci se devoreaza, se (si te) consuma. Semn ca te am intoarce pe dos sufletul de om, ca sa-i putem vedea dedesubturile. Nu toate sunt frumoase, dar toate sunt semne ca suntem vii.
 
Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea bestsellerului O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, aparut in 2015 la Editura Univers. A mai publicat zece carti pentru copii si romanele Miercuri, respiram (2016) si Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni (2017), intrate in topurile de vanzari imediat dupa aparitie. Este jurnalista, scriitoare si autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre familie: printesaurbana.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: Semn că te am
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: -
Apariția: 2019
ISBN: 978-973-34-1106-2
Dimensiuni: 200 x 130 x 17 mm

Pareri