Metoda IKIGAI Secrete japoneze pentru a-ți descoperi adevărata pasiune și a-ți atinge țelurile în viață

Mai multe poze

Metoda IKIGAI Secrete japoneze pentru a-ți descoperi adevărata pasiune și a-ți atinge țelurile în viață

Preț de Listă: 119,00 MDL (29,89 RON)

Preț: 101,15 MDL (25,41 RON)

Economisești: 17,85 MDL (4,48 RON) (15%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Dupa publicarea bestsellerului Ikigai. Secrete japoneze pentru o viata lunga si fericita (Humanitas, 2017), autorii au primit sute de mesaje de la cititorii entuziasmati, care, printre altele, voiau raspunsuri concrete la intrebari de tipul: Cum imi descopar ikigai-ul (pasiunea vietii, „acel lucru pentru care merita sa traiesti“)? Stiu care este pasiunea vietii mele, dar cum sa ma dedic ikigai-ului de vreme ce sunt intotdeauna atat de ocupat? Cum as putea sa-mi realizez visul?

Raspunsurile lui Héctor García (Kirai) si Francesc Miralles se afla in aceasta a doua carte, in intregime practica. Metoda ikigai, spun autorii, ofera un instrument care-ti va revolutiona viitorul, ajutandu-te sa-ti intelegi trecutul ca sa traiesti in prezent asa cum doresti.
Vei face o calatorie initiatica: vei poposi in trei locuri emblematice ale Japoniei – Tokyo, Kyoto si sanctuarul de la Ise – pentru a-ti explora istoria personala in cautarea ikigai-ului.

Vei beneficia de 35 de solutii practice pentru cultivarea ikigai-ului tau, inspirate din intelepciunea japoneza si din psihologia moderna si insotite de numeroase exercitii. Aceste solutii fac apel, printre altele, la gandirea shinkansen, slow life, arta haikuului, koan, puterea gandirii laterale, kaizen, imbunatatirea continua, serendipitate, enso – cercul armoniei interioare...
Urmand cu consecventa metoda ikigai, vei ajunge acolo unde imposibilul devine posibil.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Humanitas
Apariția: 2019
ISBN: 9789735062835
Dimensiuni: 13 x 20

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: