Proiectarea întreprinderilor de alimentație publică. Manual universitar
Proiectarea întreprinderilor de alimentație publică. Manual universitar
Stoc Limitat
Grăbește-te, produs cu stoc limitat!
Produs disponibil în:
Descriere
În manual sunt argumentate etapele principale de elaborare a proiectului întreprinderii de alimentaţie publică ca o comunitate de calcule şi argumentări: motivarea tehhnico-economică a construcţiei, proiectarea procesului tehnologic în dimensiuni de spaţiu şi timp, estimărea potenţialului tehnic şi economic al întreprinderii.
Sunt aduse exemple de calcule inginereşti, care oferă soluţionări generale sau individuale ale unor situaţii tehnico-tehnologice. Sunt elucidate criterii şi modele de planificare structural-spaţială a întreprinderii de alimentaţie publică.
Manualul este destinat studenţilor ciclului de licenţă, specializărea 541.1 Tehnologie şi management în alimentaţia publică şi masteranzilor, specializarea 54 Managmentul restaurantelor şi serviciilor de catering, totodată fiind util și specialiștilor din ramura respectivă.
Mai multe informații
Limba: | Română |
---|---|
Pagini: | 412 |
Apariția: | 2022 |
Coperta: | Copertă tare |
Dimensiuni: | 175 x 24,8 cm |
ISBN: | 978-588-554-077-3 |