Părintele de azi între carieră și familie

Părintele de azi între carieră și familie

Preț de Listă: 210,00 MDL

Preț: 189,00 MDL

Economisești: 21,00 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 4 persoane au cumpărat recent acest produs.

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

 

Poți să fii un bun părinte fără să renunți la carieră!

Majoritatea părinților moderni lucrează. Și avem cu toții timp limitat, energie limitată, răbdare limitată și prea multe de făcut! Rareori ne aflăm într-o stare de spirit bună la sfârșitul unei zile lungi de lucru, când reintrăm în rolul de părinți... Vrem să facem ceea ce trebuie, dar, fără timp de gândire și fără energie, este ușor să ratăm micile detalii ce înseamnă o mare diferență pentru binele copilului – și al nostru.

Cartea Părintele de azi între carieră și familie este o lectură esențială pentru fiecare părinte care lucrează. Scrisă de o expertă în dezvoltarea copilului și psihologie care a lucrat cu mii de părinți stresați, cartea te va conduce printr-o abordare asupra parentingului ce îți va transforma viața de familie și ți-o va armoniza cu cea profesională.

Acoperind toate provocările-cheie, cum ar fi scoaterea tuturor din casă la timp dimineața, gestionarea comportamentului dificil când ești obosit la sfârșitul zilei, controlul timpului tehnologic și evitarea luptelor de duminică seara, cartea Părintele de azi între carieră și familie te ajută să încetezi să te simți vinovat că îți urmezi cariera și îți oferă instrumente ca să te întorci cu drag acasă.

Review-uri Amazon 

„O lectură esențială pentru părinții care lucrează. Pentru că am un copil, iar în curând voi naște din nou, această carte mă ajută să-mi mențin echilibrul și sănătatea.” 

„Cartea te ajută să nu te mai simți vinovat de faptul că ești la muncă și îți oferă instrumentele necesare pentru a crea o familie din care vrei să faci parte și tu.” 

„Pur și simplu cea mai bună carte de parenting pe care am citit-o. Și am citit multe! Este scrisă din prisma părinților care lucrează și este plină de sfaturi practice și calde în același timp. Mulțumesc, Anita!”

„Este o carte fantastică pentru ori părinte îngrijorat de echlibrul dintre muncă și creșterea copiilor. Mereu e prea multă vinovăție. Autoarea înțelege acest lucru și găsește soluții pentru problemele și îngrijorările părinților de zi cu zi, iar modul în care o face este practic și empatic. Recomand din suflet!”

„Am cumpărat cartea după ce am căutat ceva care să mă ajute să jonglez mai bine între muncă și familie,  cu accentul pe situațiile reale care se întâmplă, nu pe cum ar fi ideal să se întâmple. Iar Anita o face foarte bine. Conceptul de eficiență a început să capete sens, iar simplul fapt că mi-am schimbat gândirea se reflectă deja în reacțiile copiilor mei. Este foarte ușor să cazi în capcana vechilor obiceiuri, dar acum sunt mult mai conștientă de aceste obiceiuri și pot acționa împotriva lor. Cum au spus și alți cititori, tonul autoarei este încurajator și a fost minunat să am cartea ei alături. O recomand pentru oricine căruia cariera îi aduce stres și sentimente de vinovăție.”

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Brand: Curtea Veche
Apariția: 2021
Dimensiuni: 13 x 20cm
Greutatea: 0.3500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: