Musai List (LIVRARE: 7 ZILE)

Octavian Pantiş

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Livrare prin Curier

  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Descriere

Ne trăim viața în intervale de timp bine definite: secunde, minute, zile, ani. Fiecare clipă trecută aduce cu sine provocarea celei care urmează, iar rolul nostru este de a decide cum alegem să petrecem timpul pe care-l avem la dispoziție.

Octavian Pantiș, unul dintre cei mai apreciați traineri din România și specialist cu o experiență de peste 15 ani în Time Management, ne pune pe gânduri cu privire la modul în care ne administrăm atât timpul de la birou, cât și cel pe care-l petrecem alături de cei dragi sau angrenați în activități care ne fac plăcere. Mai mult decât atât, ni se oferă instrumente și sfaturi practice pentru a deveni mai eficienți și mai productivi la locul de muncă, precum și sugestii pentru a petrece timp de calitate pe plan personal.

Scrisă într-un stil alert și extrem de concis, Musai List este cartea care ne va învăța pe fiecare dintre noi cum să obținem mai mult din cea mai importantă resursă pe care o avem la dispoziție - timpul, cum să muncim mai inteligent și mai cu folos și, nu în ultimul rând, cum să trăim o viață relaxată și plină de bucurii.

 

Recenzii


 

„Am scris această carte pentru a-ți oferi idei, sugestii, exemple și întrebări pe baza cărora să poți decide mai bine cum să folosești această prețioasă resursă care este timpul.”-- Octavian Pantiș

„Creatorul ne-a dat tuturor același număr de minute în cele 24 de ore ale unei zile. Depinde doar de noi cum le folosim. Dacă alegem să facem ceva, precis nu vom avea timp și pentru altceva, pentru că nu le putem face pe toate odată. Toți oamenii de succes pe care i-am cunoscut în viață au ceva în comun, și anume autodisciplina în folosirea timpului. E păcat să ajungi la bătrânețe și să ai impresia că toată viața ai scris pe maculator și n-ai mai avut timp să treci pe curat. Prin urmare, citește acum cartea lui Octavian Pantiș pentru a scăpa mai târziu de regrete!” -- Dan Pascariu

„După ani în care te-ai desfătat cu pierderea măruntă a timpului fără obligații, atunci când erai în căutarea unui viitor profesional, acum, când crezi că ți-ai găsit un rost în viață, TIME MANAGEMENT nu este altceva decât recuperarea responsabilă a timpului propriu. O carte care te va învăța cum să obții maximum din fiecare oră și cum să te bucuri de fiecare zi în parte.”-- Cristian Hostiuc, Director Editorial Ziarul Financiar

„Îmbinând în mod fericit analiza modului în care lucrăm cu o privire atentă asupra organizării timpului de dincolo de muncă, lucrarea lui Octavian Pantiș se întipărește în memorie. Lectura cărții ne dă de gândit despre sine, îndeamnă la împărtășire și dezbatere, ne cheamă să povestim și să recitim secțiuni din ea. O carte vie pe care o recomand cu mare plăcere!” -- Mihai Ghyka

 

Despre Autor


 

Octavian Pantiş este Managing Director la TMI Romania si a fost desemnat, la gala Business-Edu Awards din 2008, Cel Mai Bun Speaker al anului 2007. 

TMI România a fost la randul ei desemnată Compania de Training a Anului, la aceeasi gala Business-Edu Awards care a avut loc în 29 februarie 2008, pe baza unui studiu realizat în rândul a 400 de specialişti de resurse umane din România.

TMI a fost înfiinţată în 1975 în Danemarca de către Claus Møller şi este astăzi una dintre cele mai mari şi mai respectate firme de training şi consultanţă din lume.
Cu birouri în peste 40 de ţări, TMI oferă anual training şi consultanţă pentru 200.000 de oameni de pe tot cuprinsul globului. Până în prezent peste 4.000.000 de persoane au participat la cursurile TMI.

În România TMI şi-a început activitatea în primăvara anului 1999, iar de atunci peste 6.000 de oameni beneficiază anual de conceptele şi instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 188
Brand: Publica
Apariția: Noiembrie 2015
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-606-722-036-0