Mamaaa! (LIVRARE 15 ZILE)

Mario Ramos

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

O carte de numaratoare nu trebuie sa fie plicticoasa! Ba chiar poate avea suspans. Ce se ascunde, oare, in spatele strigatului de pe coperta: Mamaaa!? Ei bine, se ascunde un baietel care o striga pe mama pe fiecare pagina din carte, pe masura ce fuge dintr-o camera in alta.

Casa este plina de animale aflate in cele mai neobisnuite situatii, dar lui nu ii este frica nici de maimutele care se leagana de pe un dulap pe altul, nici de purcelusii care joaca puzzle, nici de alt animal bizar, ci de un… mic paianjen. De altfel, este surpriza cartii si totodata motivul pentru care toata numaratoarea are un haz nebun pentru copii.

„Mamaaa!” este una dintre primele carti scrise de indragitul Mario Ramos si o excelenta carte de numaratoare. Copiii pot numara animalele care au ocupat casa si pot descoperi cifrele ascunse pe fiecare pagina. Iubitorii de Mario Ramos vor recunoaste stilul sau inconfundabil, de umor amestecat cu o pedagogie subtila.

Mario Ramos (1958-2012) este un autor foarte indragit de literatura pentru copii. S-a nascut in Belgia, dar si-a amintit mereu cu nostalgie de copilaria petrecuta in Portugalia, unde a crescut fara televizor, desenand toata ziua, citind Tintin si privind filme cu Charlie Chaplin. Inspirat de mari ilustratori precum Tomi Ungerer si Saul Steinberg, a scris si ilustrat numeroase carti pentru copii, pentru ca „a-i face pe copii si pe adulti sa rada si sa gandeasca este cea mai frumoasa recompensa”.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 28
Apariția: 2018
Coperta: Copertă tare