Vise spulberate

Vise spulberate
139,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Romantism si suspans in decorul mirific al Italiei, intr-un roman care dezvaluie fetele multiple ale iubirii. Dupa Cartea dragostei, in care indragostitii au descoperit viata in roz, in Vise spulberate ies la lumina umbrele intunecate ale dorintelor secrete si ale patimilor.

„O carte in care frumusetile de pe Coasta Amalfitana te invita sa visezi cu ochii deschisi,  o poveste in care iubirea este pusa la incercare, iar seductia functioneaza dupa legi de neinteles.” - Romantic Times


     Fragment din romanul "Vise spulberate" de Phillipa Fioretti:

 
    „William s-a trezit si, pret de o clipa, a crezut ca se afla inapoi in Paddington. Dar rasetele si joaca din hol ale gemenilor lui Alessandro si ai Francescai i-au reamintit ca era in Roma. S-a rostogolit iute pe o parte, si-a luat telefonul si l-a pornit. Avea vreo sase mesaje si, napadit brusc de placere si usurare, a vazut ca unul dintre ele era de la Lily; un mesaj trimis cu cateva ore in urma. Ii era dor de el si-i trimitea sarutari. S-a uitat la mesaj cateva minute, cu un zambet discret in coltul gurii. Lily se afla inca acolo, tinand cu nadejde celalalt capat al 
firului ce-i unea.
    Dupa micul dejun, William s-a grabit inapoi in camera lui, sperand sa gaseasca un alt mesaj sau e-mail mai detaliat de la Lily. Si-a deschis laptopul, nerabdator ca aparatul sa-si faca rutina de pornire. Si apoi, da, mai primise un e-mail de la iubita lui.
    E-mailul incepea cu numele lui, nu cu vreun „draga" sau „scumpule". Doar „William". A continuat sa citeasca.
    „Unchiul Stephen nu e mort. A fost drogat si-a pierdut cunostinta. Se afla la spitalul Royal North Shore. Fragmentul de marmura e dat disparut, iar Andy a raportat furtul la politie, precum si valoarea estimata, asa ca, dupa cum spune el iau situatia foarte in serios.”
    Fapte. De asta avea nevoie. Asadar, nu fusese nimeni ucis. Era o infractiune grava sa droghezi pe cineva, mai ales cu intentia de a fura o antichitate valoroasa. Politia o sa afle in curand ca el nu avusese nimic de-a face cu infractiunea.
    „Ii ajutam pe Andy si pe Stephen cat putem de mult, desi s-ar parea ca unchiul va trebui sa ramana in spital destul de mult timp. Casa a fost perchezitionata. Am suferit un soc, dupa cum cred ca-ti dai seama, asa ca nu stiu ce sa spun. Am nevoie de timp sa ma gandesc.
    Lily”
    Nu stia ce sa spuna. Ce dracu' insemna asta? William era socat — el fusese cel acuzat pe nedrept. A inchis e-mailul, incapabil sa citeasca celelalte mesaje din inbox. Un sms afectuos, urmat la cateva ore de un e-mail rece. Era surprins. Ce se intamplase in intervalul dintre cele doua mesaje?
    In doua zile incepea munca la noul job si bataia de cap pe care i-o dadea intamplarea nu-l ajuta defel. S-a intins pe pat si si-a pironit ochii in tavan. Poate n-ar fi trebuit sa se urce in avion. Gianna i-ar mai fi putut tine locul la Leonelli cateva zile. Ar fi trebuit sa ramana si sa clarifice ceea ce ameninta sa devina o problema mai grava decat faptul ca Andy facuse o scena in aeroport.”

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 338
Editura: Nemira
Apariția: 2015
ISBN: 978-606-758-289-5
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Greutatea: 0.3300

Pareri