Trei metri deasupra cerului

Trei metri deasupra cerului
259,00 MDL (59,83 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 234,00 MDL fiecare și economisește 10%
  • Cumpără 3 exemplare cu 208,00 MDL fiecare și economisește 20%

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

Bestseller Internațional
Roman tradus în 14 limbi
Peste 12 milioane de exemplare vândute

Ea este o studentă model și o fiică perfectă. El este un tip violent și dur. Provin din două lumi diferite. În ciuda la toate, între ei se naște o poveste de dragoste pe cât de frumoasă, pe atât de controversată. O relație pentru care cei doi trebuie să lupte mai mult decât se așteptau. Step și Babi sunt ca Romeo și Julieta contemporani, într-un cadru ce pare să fie creat pentru iubire.

O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.

Recenzii


„Federico Moccia este un autor care redă sentimente și stări de spirit. Descrieri actuale, amintiri sau trăiri în care nu poți să nu găsești o mică parte din tine.” — Maria Cristiana Tudose, autoarea romanului „Eu sunt femeie”

„Scriitorul italian Federico Moccia propune o versiune modernă a unei povești clasice de dragoste, cu protagoniști incompatibili din cauza claselor sociale din care provin și a mentalității pe care au deprins-o. Acesta este și motorul tensiunii narative a romanului și ceea ce asigură suspansul. Un roman cu ritm alert, acțiune intensă și foarte imprevizibil.” — Cartea de la ora 5

Romanul „Trei metri deasupra cerului” a stat la baza unui film de mare succes, regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas și Maria Valvedere în rolurile principale.

Recenzie Video


Despre autor


 

Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Tre metri sopra il cielo (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romana, secțiunea Young Adult. A mai publicat Ho voglia di te (2006, premiul Citta di Padova), Amore 14 (2008), Tre volte te (2017) ș.a.

.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Tre metri sopra il cielo (limba italiană)
Titlu în Traducere: Tres metros sobre el cielo (limba spaniolă), Три метра над уровнем неба (limba rusă) ș.a.
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 2018
ISBN: 978-9975-3154-3-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5640

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Un love-story cu totul neobișnuit!
Un love-story cu totul neobișnuit, câr se poate de atractiv pentru public, condimentat cu periculoase curse ilegale de motoare, bătăi și momente de tensiune psihologică, dar având și o morală realistă, destul de dură, a sa. Una în genul: nu te pierde pe tine în iubire, dacă vrei să ajungeți cu ea undeva.
Evaluarea
Parerea lui Marius Andrei / (Plasată la data 01.02.2018)

Bestseller.md îți mai recomandă: