Esența răului

Esența răului

Preț de Listă: 224,00 MDL (55,57 RON)

Preț: 112,00 MDL (27,79 RON)

Economisești: 112,00 MDL (27,79 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cand dragostea dispare, si dispare de tot, ce ramane de facut? La orizont se poate prefigura un divort, asta in cazul in care nu ti se propune o afacere sinistra pentru a iesi dintr-o casnicie cu mainile curate si buzunarele intacte.
Lumea lui Alex Morse, specialista FBI in negocierea de ostatici, este data peste cap. In vreme ce mama ei, bolnava de cancer, zace intr-un spital, Alex este chemata in Jackson, orasul natal, unde iubita ei sora tocmai a suferit un atac cerebral. Cu cateva clipe inainte sa moara, ii sopteste ca sotul ei, un dezvoltator imobiliar bogat, este cel care a adus-o in aceasta stare.
Strangand dovezi referitoare la acuzatiile surorii ei, Alex se aliaza cu un doctor tanar, a carui sotie bogata, sexy si plictisita - nu neaparat in aceasta ordine - i-a pus gand rau si l-a condamnat prin urmare la o moarte sigura.
Actionand fara aprobarea FBI-ului, se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a elucida misterul care invaluie un sir de morti premature si pentru a-l salva pe tanarul doctor.
Cei care, mai degraba, isi pot privi partenerul de viata murind in chinuri groaznice, in loc sa plateasca costurile unui divort, sunt aceia care cunosc esenta raului.
"Thriller in adevaratul sens al cuvantului! Perfect credibil. Terifiant. O conspiratie in cautarea crimei perfecte si un agent FBI decis sa lupte pana la capat pentru a dezvalui esenta raului. Un roman care investigheaza latura intunecata a naturii umane scris de un maestru al suspansului si al rasturnarilor de situatie."

George Arion

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 394
Editura: Tritonic
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-733-247-9
Greutatea: 0.4500

Pareri