Poarta păcii celeste

Poarta păcii celeste

Preț de Listă: 72,00 MDL (18,00 RON)

Preț: 36,00 MDL (9,00 RON)

Economisești: 36,00 MDL (9,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Locotenentul isi regla binoclul si descoperi o intindere nesfarsita si rosiatica. Din munte se desprindeau stanci uriase, care se rostogoleau in gol. Deodata se ivi o forma ciudata. Vazu o femeie, intr-o rochie lunga de foc. Ii deslusi clar mainile si picioarele goale, patate de sange. Vazu parul lung, interminabil si trena din matase rosie, sfasiata. Ea se intoarse brusc. 
Zhao soldatul si Aymei rebela alearga pe strazile sumbre ale Beijingului. Piata Pacii Celeste Tienanmen este plina de sangele studentilor. Sangele copiilor Chinei moderne, crescuti in ideologia sufocanta a regimului maoist. Aymei se ascunde, paraseste Beijingul, strabate mii de kilometri, fuge in munti. Neobosit, Zhao e pe urmele ei. Incrancenarea lui este pe masura credintei sale in regim: oarba si fara limite. 
Oare la capatul acestei lungi urmariri, Zhao, autodidactul inflexibil, se va lasa contaminat de frumusete si de poezie sau va alege sa ignore drumul pe care Aymei este pe cale sa-1 descopere?

El va deveni, fara sa vrea, eroul unui roman de dragoste sobru, pudic si tulburator. Shan Sa are optzeci de ani. Poarta Pacii Celeste este primul ei roman.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 153
Editura: Lucman
Apariția: 2005
ISBN: 978-973-723-097-3
Greutatea: 0.2200

Pareri