Crimele din Midsomer. Asasinatele din Badger's Drift

Crimele din Midsomer. Asasinatele din Badger's Drift

Preț de Listă: 92,00 MDL

Preț: 59,00 MDL

Economisești: 33,00 MDL (35%)

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

sau

Descriere

Indragitii eroi ai serialului Crimele din Midsomer, inspector sef Barnaby si detectivul Troy sunt personajele seriei de romane politiste cu acelasi nume, create de Caroline Graham. In aceasta prima carte a seriei, inspectorul si tanarul sau ajutor rezolva crimele misterioase, savarsite in linistitul Badger’s Drift (Vizuina bursucului).

Caroline Graham, nascuta in 1931 in Anglia, este o cunoscuta scriitoare de piese de teatru si de romane politiste, dar si o apreciata scenarista. Numita „noua Agatha Christie”, Caroline Graham exceleaza in redarea atmosferei specific englezesti, dar si in mentinerea unui suspans nestirbit pana la sfarsitul romanului. O lectura captivanta.

Fragment din roman:
 
„Se pare ca doamna Trace se afla la cativa metri mai departe de grosul tragatorilor atunci cand avusese loc accidentul. Ca intotdeauna in asemenea ocazii, articolele erau confuze si pe alocuri contradictorii. Doctorul Lessiter credea ca victima se impiedicase si cazuse deja atunci cand rasunase impuscatura, ceea ce inseamna ca se poticnise si cazuse peste propria arma. Se mai impiedicase o data, putin mai devreme, de o radacina de copac. Doctorul recunostea ca poate acest fapt influentase viziunea lui asupra mortii doamnei Trace. Michael Lacey declarase ca mai intai a fost impuscatura, dar, dupa ce a fost interogat mai atent de catre procuror, nu a mai fost sigur de asta.
 
Restul grupului nu observase nimic pana cand doamna Trace nu fusese gasita cazuta. Domnul Trace, grabindu-se cu disperare sa ajunga la sotia lui, impinsese prea tare rotile scaunului rulant si se rasturnase. Cainii fugeau de colo-colo, era o mare invalmaseala. Michael Lacey, care se afla in acel moment cel mai aproape de doamna Trace, daduse fuga la locul accidentului, dar fusese instruit de catre doctor sa nu atinga femeia ranita, ci sa mearga repede sa dea telefon la salvare.
 
In marturia sa, doctorul Lessiter spusese ca doamna Trace ar fi murit chiar daca ar fi ajuns imediat la ea. Nu s-ar mai fi putut face nimic. Nu vorbise, isi pierduse aproape imediat cunostinta, murind dupa alte cateva clipe. Erau unele detalii tehnice referitoare la unghiul sub care intrase glontele in inima si apoi iesise din corp, sfaramand una dintre vertebre.
 
Atat doctorul Lessiter cat si domnului Trace remarcasera faptul ca, in momentul accidentului, toti ceilalti participanti, cu exceptia lui Jim Burnet, se aflau fie in spatele fie in stanga locului in care se afla doamna Trace, neavand prin urmare cum sa traga glontele fatal. Jim, cu toate ca era in fata, se afla la vreo treizeci de metri spre dreapta."

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Vremea
Apariția: August 2008
ISBN: 978-973-645-318-2
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri