Simbolul Pierdut (LIVRARE: 15 ZILE)

Dan Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Bestseller Internațional

Cartea ”Simbolul pierdut” de Dan Brown s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare, după cum anunţă editura americană Doubleday. Doar în prima zi de la lansare cartea s-a vândut într-un milion de exemplare conform New York Times.

Simbolul pierdut reprezintă o cursă uluitoare printr-un labirint real de coduri, de secrete şi de adevăruri nevăzute, într-o confruntare cu un duşman terifiant. Acţiunea cărţii, desfăşurată în încăperile, tunelurile şi templele secrete din Washington, D.C., se îndreaptă într-un ritm ameţitor spre un final cu totul surprinzător.

În deschiderea romanului, profesorul Robert Langdon este chemat pe neaşteptate să ţină o prelegere în clădirea Capitoliului din Washington. însă la câteva minute de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, atunci când este descoperită mâna secţionată a mentorului lui Langdon, Peter Solomon, un important mason şi filantrop. Langdon descifrează în simbolurile masonice de pe mână o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea de mult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Realizând că singura speranţă de a-l salva pe Peter este să accepte acea invitaţie mistică, Langdon porneşte pe calea pe care aceasta i-o indică şi pătrunde astfel într-o lume ascunsă a secretelor masonice, a unei istorii neştiute, în locuri niciodată văzute - toate acestea conducându-l spre un adevăr inimaginabil.

Recenzii

”După fenomenalul succes înregistrat cu romanul Codul lui Da Vinci, Dan Brown cu siguranţă nu îşi dezamăgeşte fanii. Simbolul pierdut abundă de coduri, secrete, răsturnări de situaţie şi incursiuni în ocultism şi în filozofii străvechi. - Janet Maslin, New York Times

”Robert Langdon rămâne un erou fascinant - un savant cu sânge rece în situaţii limită şi cu reacţii pe măsură... Enigmele se ivesc la tot pasul, iar locuri bine-cunoscute ne apar acum într-o altă lumină. O carte pe care o recomandăm cu căldură.”  - Enterainment Weekly

”O lectură captivantă, care ne dă peste cap ideile despre lumea pe care credeam că o cunoaştem.” - Newsweek

Video despre Carte

Despre Autor

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA. Brown a absolvit cursurile Colegiului Amherst, cu o dublă specializare, în spaniolă şi în engleză. A devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter. În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă. Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un fenomen mondial; a reuşit să spargă tipare şi să transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes.

Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile. Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume. În afară de Codul, lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri şi demoni, Fortăreaţa digitală, Conspiraţia, romane traduse în 51 de limbi.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 477
Apariția: Decembrie 2009
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 16 x 24 cm
ISBN: 978-973-54-0139-9