Reputatia fetei rele (LIVRARE: 15 ZILE)

Elle Kennedy

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Reputatia fetei rele, Elle Kennedy

 

 

Cand Genevieve West, altadata cunoscuta drept o „fata rea”, se intoarce acasa pentru a participa la inmormantarea mamei sale, e hotarata sa se tina departe de fostul ei iubit, Evan Hartley. Relatia lor a fost plina de suisuri si coborasuri. Si de pasiune. Al naibii de multa pasiune… pe care Genevieve se straduieste din rasputeri sa o uite.

Dar e imposibil sa nu dea peste Evan in acest orasel de coasta, pe care odata il cutreierau impreuna. Iar in clipa cand il revede pe ravasitorul ei fost iubit, Gen isi da seama ca Evan e la fel de dezlantuit, de atragator si de irezistibil ca intotdeauna. Insa de data asta Genevieve e hotarata sa schimbe foaia. Fara petreceri nebunesti! Fara alte greseli prostesti! Planul ei este sa ramana un timp in oras, ca sa-si ajute tatal sa se ocupe de afacerea familiei. Si, imediat ce tatal ei isi va gasi un alt ajutor, Genevieve are de gand sa plece.

Evan are cu totul alte intentii. Constient de chimia dintre el si Genevieve, lui ii este clar ca sunt meniti sa fie impreuna, insa ramane sa o convinga si pe ea de acelasi lucru — chiar daca, pentru a reusi, va trebui sa se schimbe si el. Dar e cu putinta sa scapi cu adevarat de o reputatie proasta?

Totul se poate indrepta atunci cand ii acorzi cuiva o a doua sansa?

Genevieve si Evan vor afla in curand raspunsul la aceste intrebari.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 384
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13.5 x 20 cm