Profesorul Bumb si macii suedezi

Profesorul Bumb si macii suedezi

Preț de Listă: 160,00 MDL (40,00 RON)

Preț: 80,00 MDL (20,00 RON)

Economisești: 80,00 MDL (20,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Augustin Cupsa a debutat in proza cu Perforatorii, roman care a devenit un reper al noii generatii de prozatori. Au urmat o serie de scenarii de film premiate si ecranizate. Cu noul volum Profesorul Bumb si macii suedezi autorul reuseste o noua performanta, de aceasta data in proza scurta.

Cele cinci povestiri sunt plasate intr-un teritoriu tensionat, dominat de psihozele, fobiile, nevrozele si impulsurile schizoide ale lumii contemporane, devoalate in registrul nu usor de orchestrat al parabolei. In aparenta texte ludice – scrise cu umor si mustind de amanunte pitoresti, adesea picante –, povestirile tradeaza in subtext o abordare hipersensibila a grotescului si a absurdului existentei cotidiene.

In Profesorul Bumb si macii suedeziMuntii de neonUsor cu metroul prin Bucuresti. Eva la mijlocImportanta cirtitei si Furtuna intr-un singur cuvint, Augustin Cupsa, cu acuratete de geometru, fisureaza lumea personajelor sale, trasand granite fine intre real si fantastic, ca ultime solutii de vindecare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Cartea Românească
Apariția: Ianuarie 2011
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri