Oameni în Rolls-Royce (Colecția Adevărul de Lux)

Oameni în Rolls-Royce (Colecția Adevărul de Lux)

Preț de Listă: 214,00 MDL

Preț: 107,00 MDL

Economisești: 107,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Actiunile din cartile semnate Vintila Corbul si Eugen Burada sunt usor de imaginat, sunt filmice. Autorii acorda o mare importanta documentarii si lucreaza cu nenumarate detalii. Multe personaje, multa intriga, multa actiune. Acesta este motivul pentru care autorii scriu cu usurinta scenarii de film. Putini sunt cei care stiu ca pelicula cea mai vizionata din istoria cinematografiei romanesti este "Nea Marin Miliardar".

Si mai putini stiu ca scenariul acestui film extraordinar este scris de Vintila Corbul si Eugen Burada. Acestia au continuat povestea si au scris scenariul "Nea Marin Miliardar 2", aflat astazi in posesia editurii noastre. Au semnat, de asemenea, scenariile renumitelor filme "Revansa", "Duelul" si "Un comisar acuza", ecranizate de Sergiu Nicolaescu.

 

Despre Autor


  


Vintila Corbul s-a nascut la 26 mai 1916 în Bucuresti si provine dintr-o familie foarte bogata. Sofia, mama acestuia detinea actiuni la diverse banci si studiouri de film americane, motiv pentru care vizitele în America erau experiente curente. Constantin Popescu Corbul, tatal adoptiv al autorului, provine dintr-o familie de nobili; detinea multe proprietati în Bucuresti si în tara, podgorie la Dragasani si chiar un grajd cu cai de curse.

Lui Vintila Corbul i s-a sugerat de catre parinti ca tatal sau vitreg este de fapt tatal natural. C.P. Corbul s-a casatorit cu Sofia, mama lui Vintila, dupa divortul acesteia de Mihail Economu, si i-a adoptat imediat copilul. Astfel se explica numele complet al autorului: Vintila Dumitru Economu Popescu Corbul.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 638
Editura: Adevărul
Apariția: Noiembrie 2007
ISBN: 978-973-88531-5-7
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.7700

Pareri