Pandemonium. Delirium. Vol. 2

Pandemonium. Delirium. Vol. 2
159,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Pandemonium reia haosul care o înconjoară pe Lena și în care ne-a lăsat începutul în forță al seriei Delirium. În societatea contemporană, iubirea este o boală, în titulatura oficială amor deliria nervosa, ce a cauzat distrugerea aproape totală a omenirii în trecut, însă poate fi contracarată acum, printr-o procedură medicală.

Dar ca în orice serie distopică young adult ce cochetează cu ideea de supraviețuire și răzvrătire, descoperim faptul că există și o rezistență, oameni care vor să simtă și care o adoptă pe Lena, rămasă fără Alex (personajul principal masculin și cel de care se îndrăgostește în primul volum).

Pandemonium reușește să mențină ritmul alert al primului roman până la un punct, încercând să surprindă complexitatea relațiilor interumane în sălbăticie, atunci când viața este trăită la limită, iar adolescenții devin rebeli în adevăratul sens al cuvântului. Seria se înscrie foarte clar și simplu în convențiile distopiilor young adult, neaducând ceva diferit, dar reușind să respecte motivele și personajele-tip by the book.

Încerc să alung amintirea coşmarului meu, gândurile la Alex, gândurile la Hana şi la fosta mea şcoală, să le alung, să le alung, cum m-a învăţat Raven. Vechea mea viaţă nu mai există. Dar şi vechea Lena e moartă. Am îngropat-o. Am lăsat-o dincolo de gard, în spatele unui zid de fum şi flăcări. 

 

Despre Autor


 

Lauren Oliver s-a născut în 1982, în Westchester, New York, un orășel asemănător cu cel descris în O zi din şapte (Before I fall). A studiat literatura și filosofia la University of Chicago. În prezent este scriitoare profesionistă și locuiește la New York.

Prima carte scrisă este bestsellerul New York Times intitulat Before I Fall, carea câștigat și Premiul Publishers Weekly Best Book of the Year. Delirium al doilea volum pe care l-a semnat, este prima carte dintr-o trilogie și se află, și ea, pe lista de bestselleruri New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Nemira
Apariția: Iulie 2015
ISBN: 978-606-758-288-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3620

Pareri