Cântecul Păsărilor

Cântecul Păsărilor
209,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Amiens, Franţa, 1910. Stephen Wraysford, un tânăr englez de douăzeci de ani, întâlneşte dragostea vieţii în persoana lui Isabelle Azaire, soţia unui proprietar de fabrici de textile cu care a fost trimis să stabilească relaţii de afaceri. Stephen îşi convinge iubita să părăsească împreună cu el atmosfera sufocantă a vieţii de familie provinciale, dar lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

După ce rămâne însărcinată, Isabelle hotărăşte brusc să se întoarcă la părinţi, înainte să-i dea vestea că vor avea un copil. Profund marcat de această relaţie, şase ani mai târziu, Stephen o va duce cu el, îngropată în adâncul sufletului, în tranşeele marelui război care zguduie Europa. Experienţa radicală a celui mai cumplit conflict din istoria de până atunci a omenirii îl transformă lăuntric şi îi deschide perspectiva unei noi vieţi - paradoxal, prin întoarcerea la Amiens pentru a regăsi iubirea şi apoi prin salvarea lui, în urma unei explozii în subterane, de către un ofţer german cu care fraternizează. 

Cu o galerie de personaje memorabile, de o mare complexitate psihologică, cu o scriitură de o intensitate şi o frusteţe tulburătoare, cu episoade capabile să răscolească sufletul oricărui cititor, romanul lui Sebastian Faulks este o emoţionantă meditaţie asupra naturii umane şi un omagiu adus soldaţilor britanici participanţi la Primul Război Mondial.


Despre Autor


Sebastian Faulks este un cunoscut romancier britanic. A studiat literatura şi istoria la Cambridge, apoi a devenit jurnalist. A fost redactor-şef adjunct al publicaţiei Independent on Sunday, dar a publicat editoriale şi în The Guardian şi în Evening Standard. În paralel a lucrat pentru BBC. În 1991 a renunţat la munca de ziarist în favoarea scrisului, iar în 1993 a publicat bestsellerul Birdsong.

Cel de-al cincilea roman al lui Faulks, Charlotte Gray (1998), a fost ecranizat în 2001. În anul 2007 a scris romanul Engleby, iar în 2008, Jocul cu diavolul. Din 2002 este membru al Ordinului Imperiului Britanic, pentru serviciile aduse literaturii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 624
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-741-174-4
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri