Fortăreaţa nebunilor

Fortăreaţa nebunilor

Preț de Listă: 300,00 MDL

Preț: 150,00 MDL

Economisești: 150,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Protagonistul Andrei Mladin e înarmat cu umor şi ironie, din care şi-a făcut o pavăză de la început, pentru a ieşi din încurcături şi a-şi îngenunchea inamicii. O societate secretă Athanaric, cu multe ramificaţii pe plan internaţional, încearcă să dezvolte un proiect prin care să se poată realiza controlul minţii umane.

Vrea să elimine adversari incomozi din politică, afaceri, presă, cultură şi din alte domenii, din dorinţa de a deţine puterea. Nu ezită să-şi arunce duşmanii în ospicii, pe baza unui diagnostic fals, să le terfelească imaginea, sau să-i ucidă. Se face ea vinovată de suprimarea celui mai mare poet al românilor, care a lăsat posterităţii un mesaj teribil, încifrat într-unul dintre poemele sale?

Are ea legătură cu încercarea de a-l reduce la tăcere pe Andrei Mladin, internat într-un sanatoriu unde se petrec fapte ciudate? A contribuit ea la sfârşitul unui tânăr care se zbătea să ajungă pe un tărâm al libertăţii? 

 

Despre Autor

George Arion (n. 1946) este un jurnalist binecunoscut pentru interviurile sale și, totodată, un scriitor care a abordat mai multe genuri literare – poezie, proză,  dramaturgie, eseu. Autor de scenarii de lung metraj și de seriale tv, al unui libret de operă.

A fost încununat de trei ori cu Premiul Uniunii Scriitorilor. Romanele sale au cunoscut un mare succes la public, unele dintre ele fiind traduse în engleză, franceză și rusă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 288
Editura: Tritonic
Apariția: 2008
ISBN: 978-606-8139-84-5
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri