Foc și sânge

Mai multe poze

Foc și sânge
540,00 MDL (124,74 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Cu sute de ani inainte de Urzeala Tronurilor, Casa Targaryen – singura familie de stapani ai dragonilor care supravietuieste decaderii Valyriei, se stabileste la Piatra Dragonului. Aceasta va fi povestea generatiilor de conducatori care, incepand cu legendarul Aegon Cuceritorul, se lupta pentru a pastra Tronul de Fier, pana la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a intamplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros cand dragonii faceau legea din ceruri? Cum era Valyria dupa dezastrul care a lovit-o?

La acestea si multe alte intrebari raspunde cronica unui maester al Citadelei, completand istoria tulburatoare si pasionanta a Targaryenilor.

Ilustratiile lui Doug Wheatley completeaza tabloul in doua parti a istoriei sangeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

„O capodopera de istorie fictionala!“
Sunday Times

„O tesatura fascinanta de razboaie, casnicii, morti, dragoni si politica, care au aerul unei istorii adevarate mai mult decat al unei lumi fantasy. O capodopera de constructie a unei lumi fictionale.“
Booklist

Detaliile Produsului

Titlu Original: Foc și sânge
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 744
Editura: Nemira
Apariția: 2019
ISBN: 978-606-43-0482-7
Dimensiuni: 155 x 232 mm
Greutatea: 0.9500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: