Fluturi, Volumul 1 și 2

Fluturi, Volumul 1 și 2

Preț de Listă: 290,00 MDL

Preț: 261,00 MDL

Economisești: 29,00 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 678 persoane au cumpărat recent acest produs.

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Fluturi este o poveste despre dragoste, despre secrete, despre greșeli, despre alegeri, despre pierderi și despre deziluzii.

Cartea Irinei Binder te ajută să descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Mai mult, ei asistă la propria lor naștere și își trăiesc viața, ca să asiste chiar și la propria moarte.

Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și viseaza pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse.

Este una din acele cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris.

Fluturi este o invitație în universul unui suflet.

 

Din Partea Autoarei


 

”Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc şi mor. Ei asistă la propria lor naştere şi îşi trăiesc viaţa, ca să asiste chiar şi la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc şi visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esenţă a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând şi respirând doruri nebune, şoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.

Iubirea face ca, în timp, măştile oamenilor să cadă, pentru că prea puţini sunt cei care, odată dezveliţi de măşti, mai pot privi printre şi spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat şi să topească lacrimi, prin sărutări fierbinţi, cu care să alunge toate umbrele vieţii.

Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium. Iar la finalul poveştii, te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părţi din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârşit, te bucuri, zâmbeşti şi mulţumeşti pentru tot: că ai cunoscut şi trăit iubirea cu toţi fluturii şi cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate şi sincere, că ai crescut printre cei mai minunaţi şi delicaţi oameni, că te-ai pierdut ca să te regăseşti, pentru că toate au un rost şi pentru că nimic nu este întâmplător...

Cititorilor mei, cu multă dragoste!” -- Irina Binder
     

Recenzii


 

”Ahh…această carte nu o voi uita niciodată! Citind-o, savuram fiecare cuvânt, frază, alineat. Măiestria cu care a scris-o Irina Binder a reușit să-mi aducă fluturii în inimă. Se vede că această carte era scrisă din suflet. Ea mi-a adus niște sentimente contradictorii, dintr-o parte vroiam să văd cu se se va sfârși, iar din alta nu vroiam să se sfârșească vreodată.

Este o carte plina de devotament, emoții, prietenie, suferință, pierderi și biruințe, încercări ale vieții, dezamăgiri și… dragoste. Chiar și acum am impresia că Irina, Robert, Matei, Simona, Alex sunt adevărați, există în lumea reală. Este o carte plină de fraze profunde și metaforice, pe care vă sfătui sa le notați, deoarece chiar sunt frumoase.

M-a marcat atât de mult această carte, încât am vrut să o citească cât mai mulți (prietenii stăteau la coadă dupa ea), pentru că atunci se gasea doar pe teritoriul României. Acum o puteți găsi și in Moldova, pe bestseller.md. Este un must read pentru timpurile de azi.”  -- Mariana Raileanu, blogul Linafly.wordpress.com

”Azi am finisat ,,Fluturi" volumul II de Irina Binder şi încă nu pot realiza cît suflet e pus în această capodoperă.” -- Doina Strulea, Blogul Aromavietzii.blogspot.com/

"Ce a însemnat pentru mine cartea Fluturi, volumul 1 si 2? A însemnat foarte mult și a venit în momentul potrivit în viața mea, pentru a-mi îmbrățișa sufletul cu tot ceea ce a fost scris în această carte.

De mult îmi doream să citesc o carte scrisă din tot sufletul autorului, o carte cu aripi, o carte cu suspans, o carte plină de lucruri și de întâmplări neașteptate, o carte cu sfaturi, cu meditații și întrebări pe care ni le punem fiecare dintre noi, mai mult decât atât o oglindă în care, uneori, cititorul se poate observa.” -- Luna Popescu, Cuvintearanjate.wordpress.com/

”Cine are din actul lecturii nu o obisnuinta, dar un exercitiu care presupune atentie mai mult decat a urmari cu privirea niste randuri succesive intelege faptul ca nu urmeaza o parte a treia a Fluturilor. Pentru ca Irina din carte spune ceva esential la inceput. Iar apoi deapana un fir lung tors pe fus si care se opreste inainte de o decizie rostita cu Nihil sine Deo, expresie intalnita trinitar si deloc intamplator asa.

Nimic fara Dumnezeu e o modalitate de a percepe viata si educatia fetitei sale, a unui parinte ce traieste la batranete bucuria si onoarea de a creste o scumpete de pui de om cu par balai si o personalitate care educata si crescuta in spirit da roade si-l face pe tati al ei, pe domnul Vili Binder sa fie mereu mandru de sufletul bun al fetei sale, Irina.” -- Blogul ”Give a Little Bit More”, Ch3815h.wordpress.com

 

Citate din Carte


 

„Oricât de mult am iubi și oricât de mult ne-am dărui, oamenii ne pot abandona, ca și cum nu am însemnat nimic pentru ei.”

„Când eram mică, tata mi-a spus că sufletul meu este un castel. Că indiferent de luptele care se dau înafara lui, eu trebuie să păstrez interiorul frumos și curat. Să nu îl aglomerez cu lucruri inutile și să nu primesc pe oricine înăuntru.”

„Secretele costă și nu îmi place să rămân datoare.”

„Cred că fiecare om ar trebui să găsească un loc sub soare, unde să se refugieze, ori de câte ori are nevoie să se regăsească pe sine. Un loc departe de zgomote, de aglomerație și de energia negativă. Un loc departe de răutăți, de urât și de ispite. Un loc care să poatăfi aproape de Dumnezeu, căruia să-I lase grijile în seamă. Un loc în care să se simtă aproape de oamenii dragi care au plecat din lumea asta. Un loc unde să-și ceară iertare, să ierte, să plângă, să se roage și să viseze. Un loc unde să-și regăsească pacea sufleteasc, echilibrul, încrederea și forța. Un loc frumos, care să amintească de frumusețea și de valoarea vieții.”

"Unii oameni intră în viața noastră neinvitați, nedoriți - ca, mai apoi, să devină universul nostru."

„Probabil că Dumnezeu ne trimite în viață persoanele potrivite, în momentele potrivite, pentru a ne ajuta să depășim anumite etape, pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne ajuta să învățăm ceea ce trebuie, să ne regăsim, să ne iertăm, să iubim…”

"Lumea vede exact atât și numai ceea ce vreau eu să arăt."

„Necazurile – tocmai ele, care te pun la pământ și care te fac să crezi că nu vei reuși niciodată să te mai ridici – te fac să devii puternic. Nu știi niciodată câr de puternic ești, până când a fi puternic, este singura ta șansă să supraviețuiești.”

"De câte ori mă aflu aproape de tine, fac eforturi disperate să nu te îmbrățișez.”

„Uneori ai impresia că destinul acționează într-un mod pervers și sadic. Altfel nu-ți poți explica de ce te trimite în anumite momente cheie, acolo unde poți afla lucruri care să-ți încurce viața. Pentru că, dacă nu ar exista acele momente cheie, ar rămâne multe lucruri pe care poate nu le-ai afla niciodată.”

"Dar fluturi? Ai simțit vreodată fluturași în burtică, atunci când ai fost în preajma ei?"

 

"Dumnezeu le-a dat oamenilor un număr fix de lacrimi și că acestea sunt de două feluri: de tristețe și de fericire. Și că n-ar trebui să-mi irosesc lacrimile aiurea, ci să le păstrez pentru momente fericite."

"Pentru că, oricât de matur și de puternic ar fi un om, el păstrează mereu copilul din el și are nevoie să se simtă al cuiva, să se simtă protejat, alintat, admirat și iubit."

"O femeie înșelată șe învinovățește, se condamnă și se gândește că poate nu e suficient de bună, dacă bărbatul de lângă ea o înșealâ."

"- Tu ce vezi când mă privești?
 - Fluturi, mi-a spus el privindu-mă pătrunzător."

"Aveam impresia că gravitația nu mai făcea față și că fluturii iubirii ne vor ridica pe amândoi, așa îmbrățișați, făcându-ne să plutim în eter."

"O parte din mine a rămas în brațele tale. O vreau înapoi."

 

Vezi pagina de Facebook a cărții -- https://www.facebook.com/FluturiIrinaBinder

 

Despre Autoare


 

Irina Binder este o tânără autoare din Brașov, România. Cunoscută datorită romanului de debut „Fluturi”, apărut în două volume la Editura For You la sfârșitul anului 2012, precum și pentru blogul Insomnii.

Romanul ”Fluturi” a devenit cea mai bine vândută carte pe Bestseller.md în 2013 și 2014. În România, romanul ”Fluturi” se află în topul vânzărilor pe Libris.ro și Elefant.ro. Cartea este în lista de bestseller-uri în rețeaua de librării Diverta. Potrivit autoarei, în perioada 2013-2014 romanul a avut peste 500,000 de cititori.

"Sunt doar un om care scrie. Nu știu ce calități definesc un scriitor, dar nu aș îndrăzni să spun despre mine că sunt scriitoare, chiar dacă am publicat o carte care a ajuns foarte îndrăgită și apreciată." -- Portalul PentruEa.md

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 681
Brand: For you
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-639-025-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri

Părerile Clienților 30 item(s)

vai de capul nostru!!!
Aceasta "capodopera" plina de greseli gramaticale este cea mai mare pierdere de timp. Cei care o ridica in slavi nu stiu daca au pus mina pe vreo carte in viata lor, inafara de cele de joc. Invata fetele sa viseze sa fie intretinute si venerate, iar decenta si modestia Irinei da pe afara. Serios... i-au cam murit laudatorii do`nsoarei dive, si superbitatea ei nu mai are margini. Sunt prea multe combinatii de scene hollywood-iene, de prost gust si atit de fortate, incit abia am rezistat sa nu-mi plesneasca vreo vena. Pe unde trece ea toti barbatii raman cu limba scoasa, florile infloresc si pasarile ciripesc. Ce sa mai... fetelor, trezirea!!!
Evaluarea
Parerea lui iana / (Plasată la data 28.12.2015)
superba
mai intii de toate doresc sa spun ca am citit cu multa placerea volumele de carti: ''Fluturi'',si pot spune ca am ramas placut impresionata,dar desigur ca si alti cititori as dori sa aflu daca este adevarata aceasta poveste?daca este in tocmai reala sau contine si momente de fictiune?Dar oricare nu ar fi raspunsurile parerea mea ramine aceiasi,ca sunt niste volume de suflet din care avem ce invata<3
Evaluarea
Parerea lui irina / (Plasată la data 27.06.2014)
Magie
O carte extraordinara...cea mai minunata pe care am putut sa o citesc vriodata
Evaluarea
Parerea lui Bunescu Victoria / (Plasată la data 21.05.2014)
Inspiratie prin intelepciune divina !
Am citit capitolul afisat la blog si pot sa definesc ca orice cititor se poate regasii in aceste momente descrise pina aici ...inclusa tragedia drama dragoste etc ...aceste episoade cotidiene se pot intimpla in viata oricui si oricine citeste aceasta carte se regaseste pe el insusi...Am o intrebare aceste sint inspirate sau intimplari reale ale destinului traite de autoare sau relatate autoarei ...imi cer scuze exprimarii sint plecata din tara cind eram la o virsta mai tinara si poate am exprimat parerea mea in cuvinte neapartinind dictionarului roman...
Evaluarea
Parerea lui carmen kennedy / (Plasată la data 10.05.2014)
fluturii in viata noastra
..o carte care m-a cucerit. am trait fiecare clipa de parca ar fi fost chiar viata mea. sper sa fie publicat si volumul trei, desi eu as fi gata sa citesc toata viata Irinei. scrie "cu lux de amanunte" fiecare moment, clipa, sentiment. apreciez asta! Bravo!!!
Evaluarea
Parerea lui Doina / (Plasată la data 08.05.2014)
!!!!!!!!!
Cartea asta m-a luat, m-a arucat in alta lume si m-a bulversat total. Nu am cuvinte suficiente sa redau emotiile traite in timpul lecturii. E o carte de nota 10 !
Evaluarea
Parerea lui Ana / (Plasată la data 13.03.2014)
Irina
cartea m-a dat gata,
Evaluarea
Parerea lui christina / (Plasată la data 10.03.2014)
O carte plina de emotii!
Este a doua oara, cand citesc ''Fluturi''. Pur si simplu m-a captivat. Am terminat de recitit vol 1, dar traiesc aceleasi emotii. Chiar daca stiu deznodamantul povestii poate acum o citesc, urmarind fiecare pasaj cu mult mai mare atentie. Astept vol 3 cu nerabdare. Multumesc, Irina!!!
Evaluarea
Parerea lui Daniela N. / (Plasată la data 27.02.2014)
Sufletul vietii...
Fluturi...Carte care m-a lasat perplexa...am trecut-o involuntar prin sufletul meu, am sorbit-o cu toate emotiile, sentimentele si suferintele...
Evaluarea
Parerea lui Viorica / (Plasată la data 26.02.2014)
magnific
Te iubesc Irinia. Nu credeam ca un om poate avea asa o minte. Parca citesti in sufletele oamenilor si scrii ceea ce ei nu sunt in stare sa transmita in cuvinte. Eu desclar sincer si cu mana pe inima, ca sunt prea saraca in cuvinte sa-mi pot imagina asa trairi, dar tu cu intuitia ta de inger supraomenesc reusesti sa patrunzi pe ascuns in camara sufletului fiecaruia dintre noi si sa scoti la lumina ceea ce noi nu putem exprima in cuvinte. te iubesc mult si te tog nu te opri aici.
La judecata de apoi cand Doamne-Doamne te va intreba ce ai facut cu talentul tau sa poti spune "cu mandrie" cat de mult l-ai imnultit.
Evaluarea
Parerea lui sanda / (Plasată la data 26.02.2014)
O carte superba!
Am trait fiecare moment din acesta carte ! Cea mai emotionanta poveste pe care am citito vreodata!!!!
Va fi si al 3-lea volum??????
Evaluarea
Parerea lui Diana / (Plasată la data 03.02.2014)
Un jurnal impresionant
Cartea merita citita din simplu fapt ca nu e fictiune, e o viatza de om, in care cred ca se regasesc multe fete, am cititi-o cu sufletul la gura shi astept noi aparitii.
Evaluarea
Parerea lui Anishorika / (Plasată la data 03.01.2014)
Evaluarea
Am avut ocazie sa citesc doar primul capitol, savurind din cele scrise reuseam sa ma regasesc in ele....Imi doresc neaparat sa citesc volumele.... Bravo!!!!!
Evaluarea
Parerea lui Elena / (Plasată la data 12.12.2013)
multumesc Irina!!!
cartea extraodinara!
Evaluarea
Parerea lui Maia / (Plasată la data 05.12.2013)
O carte pe care am citit-o cu o deosebita placere
Este o carte minunata, o poveste foarte interesanta. Am trait orice moment, am plins, am ris, este speciala si felul in care este scrisa te face sa simti ca esti si tu prezent acolo. Eu abia astept o alte carte de la autoare.
Evaluarea
Parerea lui Veronica / (Plasată la data 17.11.2013)
Evaluarea
E superba cartea, fara cuvinte
Evaluarea
Parerea lui Gavrilan Stefan / (Plasată la data 14.11.2013)
Are un suflet minunat!
este o carte extraodinara!
Evaluarea
Parerea lui maia / (Plasată la data 05.10.2013)
o alta parere 2
Imi pare rau ca am dat bani pe aceasta carte. De la inceput m-a intrigat titlul pentru ca mie imi plac fluturii. Apoi am cautat cateva recenzii care laudau cartea la maxim. Am citit ambele volume, la jumatatea primului volum deja ma plictiseam, am finisat de citit doar pentru ca nu-mi place sa las cartile necititie pana la sfarsit. Cartea seamana mult cu o telenovela ieftina, nici macar titlul nu este unul potrivit - cartea nu reda acea stare de ”Fluturi”...
Evaluarea
Parerea lui Antonina / (Plasată la data 03.09.2013)
Eu sunt printre fericitii care au citit-o
Eu sunt printre fericitii care au citit-o , am citit-o pe nerasuflate si mi-a placut foarte mult...parca as fi fost acolo si as fi trait alaturi de personaje toate evenimentele !
Evaluarea
Parerea lui Rodica / (Plasată la data 27.08.2013)
O carte despre viață.
Fluturi. O carte despre viață. O viață plină de tristețe și fericire ce am putea spune că trăiesc într-o armonie perfectă.
Sper să vă placă și vă invit să citiți cele două volume. MERITĂ!
Evaluarea
Parerea lui Daniela / (Plasată la data 22.08.2013)
Am terminat ambele volume pe nerasuflate
Nustiu cu ce sa incep...am emotii,dar totusi, as vrea sa va spun ca am ramas captiva intre paginile citite. Am plins si am simtit fiecare cuvint,enunt,fraza ....Mi-a recomandat o prietena cartea " Fluturi" si aseara pe la orele 18 am inceput primul volum...si va spun cu mina pe inima ca m-am culcat astazi dimineata la ora 6:20...am terminat ambele volume pe nerasuflate! Va recomand cu mare placere sa cititi "Fluturi" de Irina Binder!!!
Evaluarea
Parerea lui Ionela / (Plasată la data 21.08.2013)
Impresionant
O poveste minunata de dragoste,,ceva ce e apropiat sufletului meu,,multumesc Irina)
Evaluarea
Parerea lui Victoria / (Plasată la data 22.07.2013)
O alta parere
Acceptati si o alta parere sau doar faceti reclama cartii? Am citit cartea si cu toate ca actiunea este buna si m-a tinut in priza, a reusit sa ma plictiseasca acele comentarii ce se vor filozofia vietii cand la o citire atenta se pot vedea multe inadvertente.
Va grabiti sa o numiti scriitoare, nu este decat o autoare a unei singure carti. Ca sa ajunga scriitoare este o cale foarte lunga si trebuie sa-si perfectioneze scrisul.
Evaluarea
Parerea lui Maria / (Plasată la data 03.07.2013)
O carte exceptionala!
Nu as fi citit-o daca nu as fi auzit peste tot in jur lume incantata de carte.Eu nu agreez aceasa literatura...dar m-am apucat sa o rasfoiesc la o prietena care a citit-o de doua ori(nu am inteles de ce!) si nu am mai putut sa o las din mana.Are ceva ce te captiveaza.E scrisa cursiv si sincer,nu are limbaj greoi si se vede ca autoarea are un talent deosebit in narare.Ceea ce mi-a placut in mod deosebit a fost faptul ca am trait intens povestea.Rar am gasit carti care sa ma deconecteze total!Dar aceasta poveste m-a distras de la toate problemele si pana si pe strada ma gandeam la ea.O carte foarte frumoasa,ceva nou,inedit si mi-ar placea sa cred ca autoarea nu se opreste la o singura carte!Daca a reusit sa ma convinga pe mine care sunt o cititoare de scriitori grei sunt sigura ca va avea un succes enorm!Felicitari pentru carte si mult succes!
Evaluarea
Parerea lui Larisa Anagnost / (Plasată la data 01.07.2013)
O carte exceptionala
Nu as fi citit niciodata o asemenea carte fiindca nu este genul meu....dar dupa ce a citit-o sotia,fiica mea si mama si auzeam numai despre ea,am zis "hai sa o rasfoiesc!"Si nu m-am mai oprit.Am citit noptile si in 3 zile am terminat-o.Are ceva special,felul in care e scrisa te face sa simti ca esti acolo.Felicitari autoarei,mai ales pentru mesajele transmise!
Evaluarea
Parerea lui Liviu Mares / (Plasată la data 27.06.2013)
E superbaaa!!
Am citit-o....!!!!! E superbaaa!!
Evaluarea
Parerea lui Vicktoritza Bucsanu / (Plasată la data 26.06.2013)
Minunat!!!
Minunat!!!
Cui trebuie sa multumesc pt.faptul ca am cumparat aceste 2 carti?Universului?
A fost doar o intamplare ca mi-am luat Fluturi vol.1 si 2...am terminat sa citesc ambele volume si sunt convinsa ca a fost cea mai frumoasa intamplare!!!
Multumim Irina!!!
Evaluarea
Parerea lui Cristina / (Plasată la data 26.06.2013)
Nota 10*!
Nota 10*! Ma bucur ca am citit amandoua volume la recomandarea prieteniei mele. Este o carte plină de emoții, iubire si dorința, dezamagiri si multe alte sentimente pe care le simți alaturi de autoarea acestor cărți! Irina, care este un suflet minunat.. Acum ma aflam razand, acum ma aflam plangand alaturi de ea si de povestea ei. Bravo Irina!!
Evaluarea
Parerea lui Adina / (Plasată la data 26.06.2013)
Este o carte exceptionala
Este o carte exceptionala, am fost atat de impresionata de aceasta carte incat abea am asteptat sa mi-o achizitonez pentru a vedea ce se intampla in continuare. Pur si simplu te tine cu sufletul la gura! Recomand aceasta carte fara nici o retinere! Felicitari Autoarei!
Evaluarea
Parerea lui Larisa / (Plasată la data 26.06.2013)
Am trait fiecare sentiment!
Citind-o, am ras, am fost emotionata, am plans, mi-am dorit, am visat, am urat, am iertat, am inteles...... am trait fiecare sentiment!
Evaluarea
Parerea lui Doina / (Plasată la data 26.06.2013)