Eu încă te iubesc

Eu încă te iubesc
199,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Cricova:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Chișinăului 80 068-422-447 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Ialoveni:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Alexandru cel Bun 30 nr.2 (lângă Linella și Brodețchi) 060-888-964 Stoc limitat

Descriere

Pentru comenzi în România accesați www.bestseller.ro!

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

După bestsellerul „My Dilemma Is You” cu 150.000 de exemplare vândute, noul roman al Cristinei Chiperi, „Eu încă te iubesc”, publicat în limba italiană, a cucerit inimile a mii de cititori. Peste 1 milion de lecturi pe Wattpad.

Ce s-ar întâmpla dacă el ar ști adevărul?

Cu atâția băieți în jurul ei de care s-ar fi putut îndrăgosti, Lucy Sanders își pierde capul după Dylan, prietenul ei cel mai bun. Sentimentul pe care îl încearcă este atât de puternic, încât îi fură somnul, îi oprește respirația și o face să se întrebe: „Ce s-ar întâmpla dacă el ar ști adevărul?” Da, pentru că se teme să nu-l piardă, Lucy încă nu a găsit curajul să-și declare dragostea, și acum, când e în ultimul an de high school, a hotărât că a venit momentul să afle dacă sentimentele ei sunt împărtășite.

Recenzii


„Cristina are prospețimea vârstei sale, iar acel „nu știu ce” pe care l-a revărsat cu spontaneitate în talentul ei narativ, a ajutat-o să creeze o adevărată dependență printre cititorii săi.” — Fanpage.it

„Cititorii și fanii sunt în delir: mai mult nu se poate.” — Cotidianul „La Repubblica”

Fragment


Vi s-a întâmplat vreodată să vă îndrăgostiți atât de tare de cineva, încât să simțiți fiori la fiecare atingere a sa, să petreceți nopțile gândindu-vă cum ar putea decurge lucrurile dacă el ar ști adevărul, să așteptați cu nerăbdare momentul când vi se vor întâlni privirile și să vă simțiți protejați de îmbrățișarea sa?

Mie da. Și lucrul cel mai rău a fost că persoana de care m-am îndrăgostit cu-adevărat era prietenul meu cel mai bun.
 

Despre autoare


 

Cristina Chiperi avea numai șaisprezece ani când a început să posteze „My Dilemma Is You” pe Wattpad. Un an mai târziu, trilogia devenea Bestseller Internațional cu peste 150 mii exemplare vândute în Italia, Germania, Franța, Spania și România. Cristina Chiperi, originară din Republica Moldova, locuiește împreună cu familia sa la Padova, Italia. Îi place să citească povești de dragoste și cărți fantasy.

„Eu încă te iubesc” e noua sa carte fan fiction, inspirată dintr-o altă pasiune, cea pentru actorul Dylan O`Brien, protagonistul serialului de televiziune „Teen Wolf” și a filmelor în baza trilogiei „Maze Runner”.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 334
Brand: Bestseller
Apariția: 2018
ISBN: 978-9975-3154-0-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3640

Pareri

Părerile Clienților 5 item(s)

O carte pe care nu o poți lăsa din mână!
O carte minunată!Mi-a plăcut foarte mult, iar finalul a fost pur și simplu neașteptat. Aștept volumul II!!!!
Evaluarea
Parerea lui Mădălina / (Plasată la data 30.12.2020)
Am savurat-o cu mult drag!
Această carte a fost ca și cum am primit o bomboană, iar eu am savurat-o cu mult drag. La fel ca și în cazul altor cărți, mi-aș fi dorit să nu se sfârșească. O poveste minunată! ❤️
Evaluarea
Parerea lui Gabriela Gudac / (Plasată la data 14.12.2019)
O carte ce îți lasă sentimente foarte calde în inimă!
O carte care o recomand tuturor adolescentilor. O carte care iti ia rasuflarea pe tot parcursul citirii si iti lasa sentimente foarte calde in inima. Cartea care te face să râzi, sa plângi, sa te îndrăgostești...❤
Evaluarea
Parerea lui Ecaterina Bulat / (Plasată la data 16.10.2019)
Finalul este unul cu totul neașteptat!
„Eu încă te iubesc” scoate în evidență povestea lui Lucy Sanders, o tânără adolescentă, care de foarte mulți ani se luptă cu propriile sentimente. Chiar dacă prin jurul ei se perindă zeci de băieți, ea se îndrăgostește de cel mai bun prieten al ei, Dylan. Teama de a pierde prietenia lui o face să își ascundă sentimentele. Povestea noastră ne prezintă ultimul an de high school, dar și momentul în care tânăra a decis că trebuie să afle dacă sentimentele îi sunt împărtășite.

Lucrurile nu sunt ușoare, mai ales că Dylan nu ratează niciun moment să îi precizeze că ei sunt doar prieteni. În plus faptul că Lucy trebuie să se împrietenească cu Caroline, fata de care se pare că băiatul este îndrăgostit, face ca lucrurile să fie și mai dificile. Oare v-a putea Lucy să afle care sunt sentimentele lui Dylan pentru ea? Va putea ea să faciliteze relația dintre Dylan și Caroline? Ce se va întâmpla atunci când Daniel, un băiat misterios, apare în viața fetei și decide să o ajute să îl facă gelos pe Dylan?

„Eu încă te iubesc” este o carte care se citește foarte ușor, deoarece capitolele sunt scurte. Acest lucru l-am apreciat foarte mult la această carte, nici nu începeai bine capitolul că deja ajungeai la final și mai mult ca sigur într-un punct culminant. În acest fel îmi doream mereu să citesc și capitolul următor ca să văd ce se întâmpla mai departe.

Stilul direct și concis m-a cucerit încă de la început. Cristina Chiperi reușește să redea acțiunea într-un mod foarte simplu, fără să se piardă în detalii. Povestea curge lin, iar finalul este unul cu totul neașteptat. Pentru mai multe detalii vă invit însă să citiți cartea!
Evaluarea
Parerea lui Ionela Mihaela Popescu / (Plasată la data 11.10.2019)
Recomand! ❤️
Am găsit multe răspunsuri, am primit o concretizare. Cu ajutorul acestei cărți minunatele, am înțeles mult mai bine ce fel de persoane merită cu adevărat: atenția, iubirea, grija și respectul nostru.
Evaluarea
Parerea lui Mihaela Bragoi / (Plasată la data 12.11.2018)