Etajul o mie

Etajul o mie

Preț de Listă: 181,00 MDL

Preț: 144,80 MDL

Economisești: 36,20 MDL (19%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

BUN VENIT IN MANHATTAN, ANUL 2118! La o suta de ani in viitor, New Yorkul este un oras al inovatiilor si al visurilor. Toata lumea isi doreste ceva... si toata lumea are ceva de pierdut.

    Desi pare a avea o viata fara cusur, LEDA COLE este in secret dependenta de un drog pe care n-ar fi trebuit sa-l incerce niciodata si de un baiat pe care n-ar fi trebuit sa-l atinga nicicand.
    Lumea minunata si lipsita de griji a lui ERIS DODD-RADSON se naruie cand o tradare cu consecinte sfasietoare ii distruge familia.
    Munca pe care RYLIN MYERS o presteaza la unul dintre etajele situate cel mai sus o atrage intr-o lume – si o poveste de dragoste – pe care nu si-a imaginat-o niciodata... Dar, oare, care va fi pretul pe care va trebui sa-l plateasca pentru aceasta viata?
    WATT BAKRADI e un tehnician genial, care ascunde un secret: el stie totul despre toti. Dar cand e angajat ca spion de o fata de la etajele superioare, se trezeste prins intr-o complicata retea de minciuni.
    Si locuind deasupra tuturor, la etajul o mie, e AVERY FULLER, fata creata genetic pentru a fi perfecta. Fata care se pare ca le are pe toate – si care totusi e chinuita de singurul lucru pe care nu-l poate avea.
    Intr-o lume sofisticata si debordand de lux, printre inovatii tehnologice care pur si simplu iti taie rasuflarea, cinci adolescenti se lupta sa-si gaseasca locul in varful lumii. Dar cand ajungi atat de sus, nu ai unde sa mergi decat in jos...

    KATHARINE McGEE s-a nascut in Houston, Texas. A studiat literatura engleza si franceza la Princeton si a obtinut o diploma de masterat la Stanford. In timp ce locuia in New York, intr-un apartament de la etajul al doilea, a inceput sa viseze cu ochii deschisi la zgarie-nori... si apoi s-a apucat de scris. Etajul o mie este primul ei roman.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 462
Editura: Epica
Apariția: 2017
ISBN: 978-606-8754-31-4
Dimensiuni: 200 x 140 mm
Greutatea: 0.3000

Pareri