Clubul de carte secret al domnilor. Vol.1

Lyssa Kay Adams

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Bine ai venit la clubul de carte secret al domnilor!

Prima regula a clubului de carte: nu vorbesti niciodata despre clubul de carte!

Casatoria lui Gavin Scott, unul dintre cei mai buni jucatori de baseball ai echipei Nashville Legends, se confrunta cu probleme majore. De curand, barbatul a descoperit un secret umilitor: nu a reusit niciodata sa isi satisfaca sotia in pat. Cand Gavin isi pierde calmul la aflarea cumplitei vesti si pleaca de acasa, aceasta este ultima picatura care umple paharul unei relatii si asa tensionate. Thea cere divortul, iar sotul ei isi da seama ca si-a lasat mandria si frica sa-l invinga.

Tulburat si totodata disperat sa recastige dragostea femeii pe care o iubeste din toata inima, Gavin gaseste ajutor unde nici nu se gandea: printre membrii unui club de carte secret format din cei mai fortosi barbati din Nashville. Cu ajutorul sfaturilor imprumutate dintr-un roman de dragoste siropos, baietii il antreneaza pe Gavin sa-si salveze casnicia. Totusi, va fi nevoie de mult mai mult decat de cuvinte dulci si gesturi cavaleresti pentru ca acest nefericit Romeo sa recastige increderea sotiei sale.

O poveste de dragoste amuzanta, sexy si emotionanta!” (Kirkus Reviews)

Dupa acest debut promitator, cititorii vor astepta cu nerabdare mai multe carti din seria BROMANCE.” (Booklist)

O poveste fermecatoare si dulce, o portretizare onesta si plina de speranta a efortului pe care trebuie sa il depui pentru a avea casnicia perfecta.” (New York Times Book Review)

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 336
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786060880219