Când Dumnezeu era Iepure

Când Dumnezeu era Iepure
116,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Lumea lui Elly este modelată de cei care o locuiesc: părinții iubitori, dar teribil de neatenți; cea mai bună prietenă, care miroase permanent a chipsuri și care știe cuvinte sofisticate; un vecin bătrân care-i face avansuri; iepurele, pe care micuţa Elly l-a botezat „dumnezeu“. Într-o copilărie condimentată cu momente deopotrivă obișnuite și extraordinare, singura constantă în viața lui Elly este fratele ei.

Douăzeci de ani mai târziu, Elly și Joe sunt adulți, dar îi unește aceeași legătură puternică din copilărie. Până când, într-o dimineață senină, un eveniment cutremurător amenință să le distrugă pentru totdeauna relația.

Începută la sfârșitul anilor 1960 și pendulând între Essex, coasta sălbatică a Cornwallului și străzile din New York, povestea lui Elly este o poveste despre copilărie, despre prietenie, despre partea întunecată a dragostei și a sexului, despre forța legăturilor de familie. Mai mult decât orice, este o poveste despre dragoste, în toate formele ei.

”În partea a doua a romanului, misterul se pierde, iar aşteptările mele de la acest personaj se spulberă şi ele. În orice caz, finalul nu întâlneşte aşteptările mele, dar poate asta-i frumusețea – contrastul între cele două perioade ale vieții.” -- Renata Nae

 

Despre Autor

Sarah Winman (n. 1964) este actrita si scriitoare britanica. A crescut in Essex si a urmat cursurile Academiei de Arte Dramatice Webber Douglas, apoi a urmat o cariera in teatru, film si televiziune. In 2011, romanul ei de debut Cand Dumnezeu era iepure a devenit bestseller international, iar autoarea a castigat mai multe premii, printre care se numara Galaxy National Book Award, sectiunea New Writer of the Year. Locuieste in Londra.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: When God Was a Rabbit
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-933-144-6
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri